Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 26.06.2018. Profităm de ultimele meciuri din grupe

Pontul Zilei 26.06.2018. Profităm de ultimele meciuri din grupe

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 26.06.2018. Unul dintre meciurile de pariat astăzi este cel dintre Islanda şi Croaţia, unde una dintre naţonale e deja calificată.

Pontul Zilei 26.06.2018

Islandezii au început în forţă acest turneu final, iar la finalul primelor 90 de minute aveau un punct după ce jucaseră cu finalista de acum patru ani, Argentina. A urmat al doilea meci, care însă nu a mai adus la fel de multă bucurie, islandezii fiind învinşi de Nigeria, scor 0-2. Acum, îşi joacă ultima şansă pentru calificare, având nevoie de o victorie clară în meciul cu liderul grupei, la o diferenţă mai mare decât o va face Argentina cu Nigeria.

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

De partea cealaltă, Croaţia a jucat perfect şi a obţinut şase puncte în primele două meciuri, cu cele mai grele adversare. În primul duel a învins Nigeria, scor 2-0, pentru ca în a doua partidă să umilească Argentina, scor 3-0. Acum, croaţii sunt relaxaţi şi pot pierde acest duel, iar acest lucru poate aduce eliminarea Argentinei încă din faza grupelor.

Pontul Zilei 26.06.2018

Croaţia şi Islanda au fost în aceeaşi grupă şi în preliminariile pentru Cupa Mondială, iar atunci cele două naţionale şi-au împărţit victoriile. În tur, Croaţia s-a impus pe teren propriu, scor 2-0, pentru ca în retur să obţină Islanda toate cele trei puncte, după o victorie la limită, scor 1-0. Acum ne aşteptăm să vedem goluri de ambele părţi.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.95

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare