Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 27.05.2018. Final de săptămână cu fotbal din Liga 1

Pontul Zilei 27.05.2018. Final de săptămână cu fotbal din Liga 1

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 27.05.2018. Unul dintre meciurile de urmărit duminică seară este cel dintre Sepsi şi FC Botoşani, duel care va stabili cine termine pe locul doi în campionat.

Pontul Zilei 27.05.2018

Sepsi este una dintre cele mai de succes echipe ale momentului în play-outul din Liga 1 Betano, fiind învinsă o singură dată în cele 12 partide dispuate până acum. Aceste rezultate au dus-o pe locul trei în clasament, cu 33 de puncte, la unul în spatele celor de la FC Botoşani, adversarii din această partidă. În ultimele meciuri, Sepsi a reuşit să câştige 10 puncte din 12, fiind, alături de Dinamo, cea mai în formă echipă din a doua jumătate a clasamentului. Dacă reuşeşte să se impună în această partidă, Sepsi va urma pe locul doi, cu o singură etapă înainte de finalul sezonului.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

De partea cealaltă, FC Botoşani se deplasează pentru a nu pierde, deoarece şi un rezultat de egalitate o avantajează, fiind în momentul de faţă mai bine clasată decât adversara ei. Moldovenii nu au mai câştigat de patru partide, însă în ultimele două jocuri au reuşit să scoată două rezultate de egalitate. Acum se duc cu aceleaşi gânduri ,aşa că ne aşteptăm să vedem un meci foarte strâns. FC Botoşani este una dintre cele mai puţin spectaculoase formaţii din play-out, având în 12 partide doar nouă goluri marcate şi nouă primite.

Pontul Zilei 27.05.2018

Cele două formaţii s-au întâlnit de trei ori în acest sezon şi statistica este clar în favoarea celor de la FC Botoşani. Moldovenii au câştigat ambele dueluri directe din sezonul regulat, iar în primul duel din play-out partida s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Şi acum ne aşteptăm la echilibru, aşa că recomandăm să pariaţi pe un număr mic de goluri.

Pronostic: Sub 2,5 goluri @ 1.60

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare