Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 27.06.2018. Meciuri decisive la final de grupe

Pontul Zilei 27.06.2018. Meciuri decisive la final de grupe

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 27.06.2018. Cel mai interesant duel al zilei este cel dintre Serbia şi Brazilia, unde sud-americanii pot fi eliminaţi încă din grupe.

Pontul Zilei 27.06.2018

Serbia a început foarte bine această Cupă Mondială şi a obţinut trei puncte în primul meci, însă apoi a fost învinsă de Elveţia, după ce a condus cu 1-0. Acum, sârbii au o singură şansă la calificarea în optimile de finală, dacă obţin toate cele trei puncte cu Brazilia, însă asta ar însemna eliminarea sud-americanilor. Ne aşteptăm să vedem o replică foarte puternică din partea sârbilor, aşa că recomandarea noastră este să pariaţi pe goluri. Rezultate fotbal live puteţi vedea pe site-ul agenţiei Betano. 

De partea cealaltă, Brazilia are patru puncte, după ce a făcut egal cu Elveţia şi a învins foarte norocos Costa Rica, cu golurile marcate în minutele 90+1 şi 90+7. Acum, brazilienii se pot mulţumi şi cu un rezultat de egalitate, mai ales că sunt în luptă directă cu Serbia, care are un punct mai puţin. Ne aşteptăm să vedem de la brazilieni un joc plăcut, în care să domine, dar probabil şi Serbia va înscrie.

Peste 200.000 tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Pontul Zilei 27.06.2018

Serbia şi Brazilia au pe masă calificarea, aşa că ne aşteptăm la foarte multă tensiune în acest duel. Din acest motiv, recomandăm să evitaţi pariurile pe solişti şi să mergeţi pe goluri, recomandarea noastră fiind că înscriu ambele echipe.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.90

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare