Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 27.08.2018. Un gol ne aduce profit

Pontul Zilei 27.08.2018. Un gol ne aduce profit

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 27.08.2018. Ultimul meci al etapei ne aduce duelul dintre ilfoveni şi olteni, ambele echipe au probleme grave din punct de vedere fotbalistic.

Pontul Zilei 27.08.2018

Craiova se află pe un neonorant loc 12 în clasament, în timp ce Voluntariul îşi continuă pasa proastă din sezonul trecut, gazdele fiind pe ultimul loc cu un singur punct obţinut. Pe finalul sezonului 2017/2018, Voluntari l-a numit pe banca tehnică pe celebrul Adrian Mutu, decizia fiind una total neinspirată.

Bilanţul „briliantului” a fost: trei victorii, cinci înfrângeri şi trei rezultate de egalitate. La startul noului sezon a fost numit Daniel Opriţa în funcţia de antrenor, chiar dacă şi acesta a avut o experienţă extrem de nefericită ca antrenor la Juventus Bucureşti. Bilanţul lui Opriţa a fost: zero victorii, un egal şi patru înfrângeri, golaveraj 3-11.

Cele mai bune cote din Liga 1 sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Acum, primarul Pandele din Voluntari, riscă şi îl numeşte în funcţia de antrenor pe Dinu Todoran, rezultatul o să fie acelaşi de până acum, timpul o să ne dea dreptate. Craiova trece şi ea printr-o criză fără margini, clubul a găsit de cuviinţă să îi vândă pe Băluţă şi Gustavo şi de atunci totul este la pământ.

Pontul Zilei 27.08.2018

Craiova a fost eliminată din Europa League, dar aici are o scuză că a întâlnit-o pe Leipzig, iar în campionat are predilecţie către cifra cinci: 5 etape disputate, 5 puncte acumulate, golaverajul echipei fiind 5-5. Mangia tot insistă pe un sistem de 3-4-3 care nu se pliază deloc pe jucătorii avuţi la dispoziţie, în ultima etapă disputată cu cei de la Concordia, ilfovenii s-au închis perfect în apărare şi au jucat pe contraatac, această idee s-a dovedit foarte bună şi au câştigat cu 1-0 chiar la Craiova.

Dinu Todoran o să lucreze foarte mult cu Ioan Andone (managerul general) şi probabil că o schimbare de atitudine o să se vadă la ilfoveni, în timp ce la Craiova totul pare într-o ceaţă totală, echipa joacă ceva şi nu prea, îşi creează destule ocazii de gol (datorită lui Mitriţă), dar pare că Mangia a scăpat lucrurile de sub control.

Pronostic: FC Voluntari înscrie @ 1.67

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare