Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 28.04.2018. Derby de top în Serie A

Pontul Zilei 28.04.2018. Derby de top în Serie A

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 28.04.2018. Inter se luptă cu echipele din Roma pentru un loc în Liga Campionilor, în timp ce Juventus se luptă cu Napoli pentru câştigarea titlului în Serie A.

Pontul Zilei 28.04.2018

Înaintea acestei runde, Inter are un singur punct în spatele ocupantelor locurilor trei şi patru, AS Roma şi Lazio. Milanezii au 66, în timp ce romanii au 67. Inter vine după două victorii foarte muncite în campionat, cu Cagliari şi Chievo, care i-au adus şase puncte şi noi vise de Liga Campionilor. Acum întâlneşte însă cea mai puternică formaţie din Serie A, Juventus, aşa că situaţia este mai complicată decât pare la prima vedere. Milanezii trebuie să ia toate cele trei puncte pentru a visa în continuare, mai ales că Lazio şi AS Roma au meciuri destul de uşoare în această etapă.

De partea cealaltă, situaţia celor de la Juventus s-a schimbat la 180 de grade în ultimele trei săptămâni. A fost eliminată din Liga Campionilor cu scandal, printr-un gol primit în ultimele minute, iar în campionat au fost bătuţi de Napoli, chiar pe Juventus Stadium, la fel, cu o reuşită venită pe final de meci. Acum, Juventus are două deplasări foarte grele, la Inter şi Roma, în timp ce Napoli are un program mult mai uşor. Torinezii trebuie să oprească seria proastă şi să iasă din această situaţie, iar o victorie cu Inter ar fi cea mai bună variantă.

Pontul Zilei 28.04.2018

În tur, la Juventus acasă, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 0-0. Torinezii sunt un pic speriaţi de acest meci din cauza rezultatului din tur, când Inter s-a impus la Milano la limită, scor 2-1. Ne aşteptăm să vedem din nou goluri marcate atât de Inter, cât şi de Juventus, aşa că pronosticul nostru pentru acest meci este "ambele înscriu'.

Pronostic: Ambele înscriu @ 1.95

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei 

viewscnt
Articole similare