Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 28.05.2018. Tenis de la Roland Garros

Pontul Zilei 28.05.2018. Tenis de la Roland Garros

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 28.05.2018. Al doilea turneu de Mare Şlem al anului aduce o partidă foarte interesantă în primul tur, din care se poate scoate profit foarte uşor.

Pontul Zilei 28.05.2018

Watson, una dintre cele mai de viitor jucătoare din circuit în urmă cu o perioadă, nu trece prin cea mai bună formă şi are nevoie de victorii pentru a se întoarce unde îi este locul. Deoarece are doar două victorii în ultimele 10 partide, Watson a ajuns pe locul 86 în clasament, poziţie de care nu este deloc mândră. Acum începe un nou turneu de Grand Slam, unde are ocazia să strângă puncte preţioase, aşa că ne aşteptăm să înceapă în forţă. Cele mai tari meciuri de tenis live sunt pe betano.com 

Adversara ei din acest meci este Dodin, din Franţa, locul 133 în clasamentul WTA. La fel ca şi Watson, Dodin câştigă foarte greu meciurile şi are doar trei victorii în ultimele trei luni. Acum întâlneşte o jucătoare care nu este în formă, însă este mult mai valoroasă din punct de vedere al calităţii tenisului. Iar la turneele de Grand Slam, aceste calităţi de obicei câştigă când forma nu există.

Pontul Zilei 28.05.2018

Watson şi Dodin nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA până acum, aşa că partida este o premieră pentru ambele. Watson vrea să urce cât mai sus înapoi în clasament, aşa că ne aşteptăm să vedem un început de turneu foarte ambiţios, în care va forţa victoriile în primele tururi şi va spera la prezenţa în a doua săptămâna a turneului. Ne aşteptăm să vedem o victorie a lui Watson, iar cota este excelentă, 1.98!

Pronostic: Watson @ 2.00

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuritenispontul zilei 

viewscnt
Articole similare