Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 28.08.2018. Meci tare din preliminariile Ligii Campionilor

Pontul Zilei 28.08.2018. Meci tare din preliminariile Ligii Campionilor

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 28.08.2018. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei se dispută între AEK Atena şi MOL Vidi, două echipe dornice de o performanţă.

Pontul Zilei 28.08.2018

AEK Atena are prima şansă la calificarea în faza următoare, după ce s-a impus în tur, în deplasare, scor 2-1. Acum, se poate califica chiar şi cu o înfrângere, cu condiţia să fie scorul final 0-1. Chiar şi aşa, faptul că se poate lega de un egal este foarte bine pentru greci. Moralul este foarte bun, mai ales că în weekend s-au impus şi în campionatul Greciei, 2-0 pe teren propriu cu Giannina, aşa că ne aşteptăm la un duel dominat de gazde şi o calificare în faza grupelor.

Cele mai bune cote din Liga 1 sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

De partea cealaltă, ungurii de la MOL Vidi vor să forţeze o calificare istorică în grupele Ligii Campionilor, chiar dacă până acum nu au reuşit foarte des această performanţă. Deşi au impresionat în tururile precedente, eliminând Malmo şi Ludogoreţ, acum au fost învinşi pe teren propriu şi şansele să vedem o întoarcere de scor sunt destul de mici. Ne aşteptăm să îi vedem pe cei de la MOL Vidi ieşind la joc, însă nu le dăm foarte multe şanse să se califice în faza următoare a competiţiei.

Pontul Zilei 28.08.2018

AEK Atena şi MOL Vidi s-au întâlnit o singură dată până acum, săptămâna trecută, când AEK S-a impus în deplasare. Acum, ne aşteptăm la mai puţine goluri, deoarece grecii se vor apăra şi vor face tot posibilul să scoată un rezultat de egalitate. Din acest motiv, recomandăm să evitaţi soliştii şi să pariaţi pe maximum două reuşite în meci, la o cotă foarte bună, care merge încercată atât single, cât şi pe un bilet cu mai multe evenimente.

Pronostic: AEK Atena - MOL Vidi Sub 2,5 goluri @ 1.65

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare