Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 29.05.2018. Tenis de la Roland Garros

Pontul Zilei 29.05.2018. Tenis de la Roland Garros

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 29.05.2018. În această perioadă tenisul este cel mai urmărit sport, deoarece fotbalul se pregăteşte pentru Campionatul Mondial din Rusia.

Pontul Zilei 29.05.2018

Simona Halep debutează marţi la Roland Garros, iar în primul tur întâlneşte o jucătoare care în mod normal nu îi poate pune probleme numărului unu mondial. A venit ziua mult aşteptată de toţi românii: debutul Simonei Halep la Roland Garros, unde anul trecut a jucat finala cu Jelena Ostapenko şi a pierdut surprinzător. Acum, Simona vine aici din postura de lider mondial, aşa că are o presiune în plus, însă şi adversarele sunt mai speriate când joacă împotriva ei.

De partea cealaltă, Riske nu a reuşit nicio victorie la turneele importante de la Madrid şi Roma, însă a ajuns până în finala la Nurnberg, unde a fost învinsă de Larsson. Chiar dacă pare într-o formă bună, ne aşteptăm ca Riske să nu reuşească prea multe în meciul de debut de la Roland Garros.Meciuri de tenis live pe net sunt pe betano.com 

Pontul Zilei 29.05.2018

Simona Halep şi Alison Riske s-au mai întâlnit până acum de două ori, iar de fiecare dată s-a impus românca. Ambele victorii au fost destul de uşor obţinute, aşa că ne aşteptăm ca şi acum să vedem un duel câştigat fără probleme de compatrioata noastră. Din acest motiv recomandăm să pariaţi pe o victorie a Simonei în două seturi.

Pronostic: Halep câştigă cu 2-0 la seturi @ 1.35

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuritenisroland garrossimona halep 

viewscnt
Articole similare