Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 29.06.2018. Ne relaxăm înainte de optimile de finală din Rusia

Pontul Zilei 29.06.2018. Ne relaxăm înainte de optimile de finală din Rusia

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 29.06.2018. Astăzi se face pauză de la Cupa Mondială, aşa că ne putem îndrepta atenţia spre alte competiţii, cum ar fi Liga Campionilor.

Pontul Zilei 29.06.2018

Pentru a ajunge în finala acestui play-off al preliminariilor, o regulă nouă apărute din acest sezon în Liga Campionilor, ambele formaţii au fost nevoite să treacă de semifinale, iar acum joacă finala pentru a se califica în turul următor al preliminariilor. Lincoln Red Imps este din Gibraltar, în timp ce Drita este din Kosovo. Ambele au învins cu acelaşi scor în turul precedent, 2-0, însă gruparea din Kosovo a avut nevoie de prelungiri. La casele de pariuri online puteţi vedea aceste meciuri live

Pontul Zilei 29.06.2018

Acum, bookmakerii văd şanse egale pentru cele două formaţii, aşa că au oferit cote aproximativ apropiate. Din acest motiv, vă recomandăm să evitaţi pariurile pe solişti, mai ales dacă nu ştiţi foarte multe detalii despre cele două formaţii. Iar cota pentru goluri de ambele părţi este foarte tentantă, 2.00, aşa că vă recomandăm să o pariaţi. Acest pronostic poate fi încercat atât single, cât şi pe un bilet cu mai multe evenimente.

Pronostic: Ambele înscriu @ 2.00

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuripontul zileiliga campionilor 

viewscnt
Articole similare