Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 29.08.2018. Duel profitabil din Carabao Cup

Pontul Zilei 29.08.2018. Duel profitabil din Carabao Cup

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 29.08.2018. Pe lângă meciurile din Liga Campionilor, astăzi avem şi câteva partide interesante din Carabao Cup, a doua cupă ca importanţă din Anglia.

Pontul Zilei 29.08.2018

Cel mai interesant duel al zilei din această competiţie este cel dintre Reading şi Watford. Gazdele au început cu stângul noul sezon de Championship, nereuşind în cinci partide să obţină nicio victorie. Au pierdut primele trei partide, pentru ca următoarele două să le termine la egalitate. Singura victorie din acest sezon a venit tot în Carabao Cup, când s-au impus cu 2-0 în faţa celor de la Birmingham în turul precedent.

De partea cealaltă, Watford are un început de sezon fantastic în Premier League, reuşind să câştige toate cele trei meciuri pe care le-a disputat, fiind pe primul loc în campionat, alături de forţe precum Liverpool şi Chelsea. Cele trei victorii au venit împotriva unor echipe precum Brighton, Burnley şi Crystal Palace, toate cu minimum două goluri înscrise. Apărarea funcţionează şi ea foarte bine, având doar două goluri primite în cele trei partide.

Pontul Zilei 29.08.2018

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în sezonul 2014-2015, în Championship, când Watford a reuşit să obţină toate cele şase puncte din cele două partide. Primul meci a fost câştigat în deplasare, scor 1-0, pentru ca în retur, pe teren propriu, să se impună cu un incredibil 4-1. Acum, Watford este foarte concentrată pe campionat, aşa că ne aşteptăm să vedem câteva rezerve pe teren. Din acest motiv, recomandăm să evitaţi soliştii şi să pariaţi pe goluri. Pronosticul nostru este pe goluri de ambele părţi, iar cota este excelentă, atât pentru un pariu single, cât şi dacă vreţi să o puneţi pe un bilet cu mai multe evenimente.

Pronostic: Reading - Watford Ambele înscriu @ 1.75

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare