Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 30.04.2018. Începem săptămâna cu englezii

Pontul Zilei 30.04.2018. Începem săptămâna cu englezii

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 30.04.2018. Prima zi din săptămână ne oferă câteva meciuri foarte interesante, iar unul pe care considerăm că trebuie să pariaţi este cel dintre Tottenham şi Watford.

Pontul Zilei 30.04.2018

Tottenham are doar două puncte avans în faţa celor de la Chelsea, pe locul patru, ultimul care asigură pretenţa în Liga Campionilor, însă cu un meci mai puţin disputat. Spurs are rezultate foarte bune pe teren propriu, reuşind să câştige majoritatea partidelor şi să fie învinsă doar de două ori în tot sezonul, o dată de Manchester City, în chiar ultimul meci jucat pe Wembley în campionat în runda precedentă. Acum, Tottenham ştie că are doar varianta victorie pentru acest duel, mai ales că joacă împotriva unei echipe de mijlocul clasamentului, care nu are pretenţii foarte mari pentru acest final de campionat.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide AICI un cont şi ai la dispoziţie şi mii de transmsiuni live

Watford este pe locul 12 înaintea acestei runde, cu şase puncte peste locurile retrogradării, deci stă destul de liniştită având în vedere că sunt foarte multe formaţii care trebuie să câştige tot pentru a ajunge la retrogradare. Forma celor de la Watford nu este cea mai bună, având şase partide la rând fără victorie, dintre care patru pierdute. Acum, având în vedere că Tottenham este foarte motivată, ne aşteptăm să vedem un meci în care Watford nu va avea nicio şansă la victorie.

Pontul Zilei 30.04.2018

Sezonul trecut, pe teren propriu, Tottenham s-a distrat cu cei de la Watford, scor 4-0. În acest sezon, în deplasare, londonezii nu au reuşit să plece cu toate cele trei puncte şi au obţinut doar un egal, scor 1-1. Acum, miza este o poziţie de Liga Campionilor, aşa că ne aşteptăm să vedem pe teren nişte londonezi foarte motivaţi, care se vor impune fără probleme. Recomandarea noastră este o victorie la handicap.

Pronostic: Tottenham - Watford H1 (-1,5 goluri) @ 1.44

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpontul zilei,  

viewscnt
Articole similare