Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 30.05.2018. Duel echilibrat la Roland Garros

Pontul Zilei 30.05.2018. Duel echilibrat la Roland Garros

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 30.05.2018. Alexandra Dulgheru este una dintre româncele care s-a calificat în turul II de la Roland Garros, iar acum are un meci interesant.

Pontul Zilei 30.05.2018

Alexandra Dulgheru a făcut un meci foarte bun în primul tur la Roland Garros, reuşind să treacă în trei seturi de McHale, după un meci foarte frumos, pe care românca l-a dominat. Acum, Dulgheru are încredere în forţele ei şi ne aşteptăm să vedem o nouă partidă foarte bună, iar cu puţin de patriotism vrem să încercăm o surpriză şi să mergem pe victoria ei în duelul cu estonianca Kontaveit. Meciuri live din toate sporturile sunt disponibile pe betano.com

Cote bune şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont!

De partea cealaltă, estonianca a trecut în primul tur destul de greu de Brengle, din SUA, în trei seturi, după o partidă în care şi adversara a avut şansa ei să închidă meciul. Kontaveit se descurcă bine pe zgură, însă nu pare în cea mai bună formă la acest turneu de Grand Slam. Mai mult, nici rezultatele din ultima perioadă nu au fost extraordinare, aşa că putem paria pe victoria româncei şi să sperăm la surpriză.

Pontul Zilei 30.05.2018

Dulgheru şi Kontaveit nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, aşa că ambele jucătoare vor trăi pentru prima oară un duel direct. Dulgheru are de partea ei entuziasmul şi dorinţa de a urca cât mai repede în clasament după ce ieşise din primele 100 la un moment dat, în timp ce Kontaveit are de partea ei talentul. Recomandăm să pariaţi pe surpriză la acest duel, în care românca are o cotă foarte mare.

Pontul Zilei: Dulgheru - Kontaveit 3 seturi @ 3.25

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuripontul zileitenis 

viewscnt
Articole similare