Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 21 noiembrie 2021. Facem profit la Inter – Napoli

Pontul Zilei din 21 noiembrie 2021. Facem profit la Inter – Napoli

Pariuri sportive

Comentarii

În această seară, de la ora 19:00, Inter şi Napoli se luptă pentru titlul de cea mai în formă echipă a momentului şi principala favorită la câştigarea campionatului.

După 12 etape, Inter este pe locul trei în clasament, cu 25 de puncte. Forma este una excelentă, cu două victorii şi două egaluri în ultimele patru partide. Are de recuperat nu mai puţin de şapte puncte pentru a ajunge liderul Napoli, iar astăzi poate salva deja trei dintre ele.

De partea cealaltă, Napoli are un parcurs perfect în acest debut de sezon, cu 10 victorii şi două egaluri în primele 12 etape. Apărarea funcţionează perfect, încasând doar patru goluri în 12 meciuri, o medie de un gol la trei partide!

Pe lângă ponturile câştigătoare şi biletele de cote excelente, puteţi găsi în articolele noastre şi un top case de pariuri online pe care nu trebuie să-l rataţi.

Pontul Zilei din 21 noiembrie 2021. Facem profit la Inter – Napoli

Sezonul trecut, Inter a obţinut patru puncte din duelurile directe pe care le-a avut cu Napoli, după 1-0 pe teren propriu şi 1-1 în deplasare.

Acum, lucrurile stau puţin diferit, aşa că ne aşteptăm să vedem o partidă echilibrată.

Pasionaţii de jocuri cu sloturi pot găsi cele mai bune sfaturi în articolele noastre pentru a lua cea mai bună decizie în momentul în care vor să-şi deschidă un cont la cazinouri online.

Pontul Zilei din 21 noiembrie 2021. Facem profit la Inter – Napoli

Cel mai indicat pronostic pentru meciul din această seară este GG, deoarece ambele echipe au linii de atac foarte puternice care pot înscrie în orice clipă.

ECHIPELE PROBABILE:

  • Inter: Handanovic; Skriniar, Ranocchia, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Dzeko, Martinez
  • Napoli: Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Rui; Anguissa, Ruiz; Lozano, Zielinski, Insigne; Osimhen
  • Pronostic: Ambele înscriu @ 1.61

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare