Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei din 29 noiembrie 2021. Cota 1.85 la Osasuna – Elche

Pontul Zilei din 29 noiembrie 2021. Cota 1.85 la Osasuna – Elche

Pariuri sportive

Comentarii

Luni e o zi săracă în fotbal, dar La Liga oferă un duel interesant, între Osasuna şi Elche, de la ora 22:00, ora României.

Gazdele sunt la mijlocul clasamentului şi au nevoie de puncte în special pentru a urca departe de zona roşie, dar şi pentru a opri seria foarte proastă în care se află, cu trei înfrângeri la rând în campionatul Spaniei. După 14 etape, Osasuna are 19 puncte, iar obiectivul este să stea cât mai departe de zouna periculoasă a retrogradării.

Nenumărate bonusuri case de pariuri vă sunt puse la dispoziţie prin intermediul articolelor noastre, unde vă prezentăm bilete câştigătoare cu un procentaj excelent de reuşită de 80%.

Pontul Zilei din 29 noiembrie 2021. Cota 1.85 la Osasuna – Elche

Cele mai tari oferte, bonusuri sloturi şi oferte de neratat vă aşteaptă săptămânal la case de pariuri de top de pe piaţa din România.

De partea cealaltă, Elche este pe locul 18, primul sub linia retrogradării, dar forma prin care trece nu o ajută să spere că va urca prea mult în clasament. În ultimele patru partide disputate a obţinut un singur punct, aşa că şansele să vedem prea multe din partea oaspeţilor în această seară sunt destul de mici.

Din acest motiv, pronosticul nostru pentru duelul Osasuna – Elche este 1 solist, la cota 1.85.

PRONOSTIC: 1 @ 1.85

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare