Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 1 august 2020

Pontul Zilei la pariuri, 1 august 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 1 august 2020. Arsenal şi Chelsea sunt adversare în finala Cupei Angliei, astăzi, de la ora 19:30, pe Stadionul Wembley.

„Tunarii” caută revanşa în faţa echipei lui Frank Lampard după ce în sezonul recent încheiat nu a reuşit să câştige niciunul din cele două jocuri. Pe Emirates a fost 2-1 pentru albaştri, în timp ce pe Stamford Bridge, confruntarea s-a încheiat cu o remiză, scor 2-2. Arsenal a terminat campionatul pe locul 8 şi doar FA Cup o mai poate duce în viitoarea ediţie de cupe europene.

Sunt ultimele meciuri din campionatele importante din acest sezon, aşa că vă invităm să profitaţi cât mai rapid de cele mai tari bonusuri pariuri de pe piaţa jocurilor de noroc.

Pontul Zilei la pariuri, 1 august 2020

Până să ajungă în ultimul act, Arsenal le-a eliminat pe Leeds United (1-0), Bournemouth (2-1), Portsmouth (2-0), Sheffield United (2-1) şi City (2-0). Arsenal are cele mai multe cupe ale Angliei, 13 trofee, cu unul mai mai mult decât Manchester United. De cealaltă parte, Chelsea a obţinut biletul pentru calificarea în următorul sezonul de UEFA Champions League. Albaştrii au terminat pe locul 4 sezonul din Premier League şi joacă liniştită finala cu Arsenal.

Şi dacă tot se încheie competiţiile importante din fotbal, vă invităm să încercaţi bonusuri casino de top, totul la recomandările experţilor noştri.

Pontul Zilei la pariuri, 1 august 2020

Echipa lui Frank Lampard a înregistrat următoarele rezultate pe timp de pandemie: 2-0 cu Nottingham Forest, 2-1 la Hull, 2-0 cu Liverpool, 1-0 la Leicester şi 3-1 la United. Chelsea are în palmares opt trofee ale Cupei Angliei, la egalitate cu Tottenham. Pe ultima a obţinut-o în urmă cu doi ani, după un 1-0 cu Man United. Ultima dată când Chelsea a pierdut finala Cupei Angliei s-a întâmplat în 2017, chiar în faţa lui Arsenal, scor 1-2. Din ultimele cinci partide directe cu Arsenal a pierdut numai una, scor 0-2, în ianuarie 2019 şi a câştigat de trei ori. Acesta va fi ultimul meci al lui Chelsea înainte de returul cu Bayern din optimile UEFA Champions League.

  • Arsenal - Chelsea PSF X @ 1.85

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare