Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 1 iulie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 1 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 1 iulie 2020. West Ham e într-o formă de coşmar de când s-a reluat Premier League. „Ciocănarii” sunt foarte aproape de retrogradare.

Înainte să primească vizita lui Chelsea, West Ham este pe locul 17, la egalitate de puncte cu Bournemouth şi Aston Villa, echipe aflate pe locuri retrogradabile. Gazdele au reînceput competiţia cu trei eşecuri la rând şi fără să dea vreun gol. West Ham a fost victima lui Arsenal, scor 0-1, a lui Wolves, scor 0-2 şi a lui Tottenham, scor 0-2.

Nenumărate bonusuri case de pariuri aveţi în articolele pregătite special de experţii noştri, articole unde găsiţi bilete şi cote extrem de profitabile.

Pontul Zilei la pariuri, 1 iulie 2020

În ultimele 12 meciuri jucate, WHU are un singur succes, acasă, cu Southampton. În rest, gazdele de azi au înregistrat două remize şi nouă înfrângeri. În ultimele şase etape, West Ham a pierdut de cinci ori. „Ciocănarii” au a patra cea mai slabă defensivă din primul eşalon, cu 54 de goluri încasate. Ultimele cinci meciuri contra lui Chelsea nu au fost deloc spectaculoase. În acestea, cele două formaţii nu au marcat de mai mult de două goluri.

Profitaţi acum de cele mai bune bonusuri sloturi de pe piaţa jocurilor de noroc şi daţi lovituri importante în această săptămână prin intermediul recomandărilor noastre.

Pontul Zilei la pariuri, 1 iulie 2020

De cealaltă parte, Chelsea e una dintre cele mai bune echipe din Premier League. Are asigurat locul de UEFA Champions League şi a obţinut calificarea în penultimul act al FA Cup, acolo unde o va avea ca adversară pe Manchester United. Echipa lui Frank Lampard, le-a învins în Premier League pe Aston Villa şi pe Man City, scor 2-1 şi în FA Cup pe Leicester, scor 1-0. Chelsea este pe poziţia a patra în Premier League, la un singur punct sub Leicester şi la cinci lungimi deasupra lui Man United. Indiferent de competiţia în care a evoluat, Chelsea a obţinut o serie de cinci victorii la rând. În campionat nu a mai pierdut de cinci etape, de la acea înfrângere cu United, scor 0-2. Fotbaliştii lui Frank Lampard sunt extrem de ofensivi. În ultimele cinci etape, Chelsea a marcat minim două goluri de fiecare dată şi are a a patra cea mai bună ofensivă din campionat, cu 55 de goluri înscrise.

  • West Ham - Chelsea 2 @ 1.63

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare