Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 1 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 1 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Fără stres din cauza pandemiei de COVID-19, campionatul din Belarus a ajuns la etapa cu numărul şapte.

Jocul care deschide runda din Vysshaya Liga este cel dintre Smolevichi şi Energetik, programat la ora 16:00. Înaintea acestei dispute, oaspeţii se află pe locul 7, cu nouă puncte şi goalveraj 6 la 7, spre deosebire de Smolevichi, care ocupă poziţia a 15-a în clasament, cu numai trei puncte. Gazdele au dat până acum trei goluri şi au primit şapte.

Biletele noastre au un procent de câştig de 70% şi vă aşteaptă cote profitabile de fiecare dată pentru a transforma bonusuri pariuri online în sume consistente în balanţele voastre.

Pontul Zilei la pariuri, 1 mai 2020

Smolevichi este una dintre cele două echipe din Belarus care nu a obţinut niciun succes în acest campiona. Cu această contraperformanţă se mai laudă doar Belshina. Înainte să primească vizita lui Energetik, fotbaliştii lui Brazevich au fost învinşi acasă, de Dinamo Minsk, scor 1-3. Smolevichi este cea mai slab clasată formaţie din Vysshaya Liga din punct de vedere al formei, doar două puncte obţinute în ultimele cinci etape şi un golaveraj de 5 la 10.

Dacă sunteţi de părere că pariurile sportive nu sunt de ajuns în această perioadă, jucaţi şi încercaţi oricare bonusuri pacanele pentru a profita din plin de câştiguri fabuloase.

Pontul Zilei la pariuri, 1 mai 2020

De cealaltă parte, Energetik s-a impus în primele trei runde din acest sezon, dar a clacat apoi, pierzând meciurile din următoarele trei etape. Săptămâna trecută a fost învinsă la scor de neprezentare în deplasarea de la Neman Grodno. În ceea ce priveşte ierarhila formei de moment, Energetik se clasează pe locul 13. A câştigat şase puncte în ultimele cinci partide, marcând de trei ori şi primind şase goluri. Aceasta va fi cea de-a noua înfruntare dintre Energetik şi Smolevichi. Cele două formaţii nu s-au mai întâlnit însă din anul 2017, atunci când Smolevichi a câştigat de fiecare dată, cu acelaşi scor, 1-0. Pentru gazde se anunţă un sezon complicat dacă nu vor câştiga nici astăzi. Sunt pe penultimul loc în clasament, locul 15, loc care duce direct în eşalonul secund, iar prima echipă de peste linia fierbinte a clasamentului, Brest are deja cu patru puncte mai mult.

  • Smolevichi - Energetik 1X @ 1.51

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare