Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 10 august 2020

Pontul Zilei la pariuri, 10 august 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 10 august 2020. Manchester United are ocazia să termine nesperat de bine sezonul şi să cucerească şi un trofeu.

Manchester United a obţinut calificarea în următoarea ediţie de UEFA Champions League după ce a terminat pe locul 3 sezonul în Premier League. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer puteau pune mâna şi pe un trofeu intern, dar Man United a fost eliminată de Chelsea în semifinalele FA Cup.

Nu ezitaţi şi profitaţi acum de meciurile din cupele europene pentru a vă rula bonusuri pariuri online disponibile în acest moment pe piaţă.

Pontul Zilei la pariuri, 10 august 2020

Acum, „diavolii” roşii sunt în cursa pentru câştigarea celui de-al doilea trofeu UEFA Europa League din istorie. Până la finală, englezii mai au destul drum de parcurs. Mai întâi, Manchester trebuie să treacă de adversara din sferturile competiţiei, FC Copenhaga. Partida este programată astăzi, de la ora 22:00.

Cele mai tari oferte şi cele mai profitabile bonusuri pacanele vă aşteaptă în articolele noastre pregătite special de experţi.

Pontul Zilei la pariuri, 10 august 2020

United este una dintre cele mai în formă echipe din Europa la ora actuală. Gruparea de pe Old Trafford a pierdut un singur meci din cele zece pe care le-a disputat în acest sezon de Europa League, scor 1-2, la Astana în ultima etapă din faza grupelor, rezultat care oricum nu mai conta.

Şapte dintre cele zece meciuri jucate de Man United în Europa League au fost câştigate de fotbaliştii lui Ole Gunnar Solskjaer. Din luna ianuarie şi până în prezent, Man Utd nu a fost învinsă decât o singură dată în cele 23 de meciuri oficiale pe care le-a jucat. S-a întâmplat în semifinalele Cupei Angliei, atunci când Chelsea s-a impus cu scorul de 3-1. În rest, „diavolii roşii” au obţinut în acest interval nu mai puţin de 16 victorii.

Partida din această seară nu va reprezenta prima confruntare dintre United şi Copenhaga. Cele două formaţii s-au mai duelat şi în urmă cu 14 ani, atunci când au fost adversare în grupele UEFA Champions League. Danezii au câştigat cu scorul de 1-0, acasă, iar în deplasare au fost învinşi la scor de neprezentare. În actualula ediţie de cupe europene, Copenhaga a jucat în 16 partide,

  • Man United - Copenhaga 1&3+ @ 1.65

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare