Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 10 iulie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 10 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 10 iulie 2020. În etapa cu numărul nouă din play-out-ul Ligii 1, Viitorul primeşte vizita celor de la Academica Clinceni.

Meciul este programat să înceapă la ora 18:00. În sezonul regulat, cele două echipe s-au anihilat reciproc, atât în tur, cât şi în retur. Cele două partide s-au încheiat cu remize albe. În primul meci din play-out-ul acestei ediţii de campionat, constănţenii a câştigat cu scorul de 3-2 pe terenul lui Clinceni, după un meci spectaculos, în care au condus cu 1-0 şi au fost conduşi cu 1-2. Echipa lui Gică Hagi este lider în clasament, cu 35 de puncte şi cu un avans de şapte puncte faţă de principala urmăritoare, FC Voluntari.

Rulaţi oricare bonus pariuri sportive pe care îl aveţi la îndemână cu pronosticurile şi cu biletele recomandate de specialiştii noştri din domeniu.

Pontul Zilei la pariuri, 10 iulie 2020

De când s-a reluat competiţia, Viitorul a pierdut un singur meci, scor 1-2, în deplasarea de la Chindia Târgovişte. În rest, echipa lui Hagi a obţinut trei victorii şi două rezultate de egalitate, ambele în ultimele două deplasări, scor 3-3, la Sf. Gheorghe şi 0-0, la Voluntari. După pauza prilejuită de pandemie, Viitorul s-a impus în toate meciurile de pe teren propriu, cu Poli Iaşi, Hermannstadt şi Dinamo. În runda viitoare, Viitorul o va înfrunta în Copou pe echipa lui Mircea Rednic, care este intens angrenată în lupta de la retrogradare.

Dacă v-aţi săturat de pariuri sportive, vă puteţi încerca norocul şi la casino, unde vă aşteaptă bonusuri jocuri aparate de top.

Pontul Zilei la pariuri, 10 iulie 2020

De cealaltă parte, Academica Clinceni face o treabă excelentă în tentativa de a rămâne în Liga 1 la primul său sezon din istorie. Fotbaliştii lui Ilie Poenaru au acum 26 de puncte în clasament şi ocupă ultima treaptă a podiumului din play-out, la două puncte în faţa lui Hermannstadt şi Sepsi şi la cinci lungimi de ocupanta locului de baraj. Etapa trecută, Academica Clinceni a pierdut cu mult ghinion meciul cu Dinamo, scor 1-3, un meci în care a ratat două lovituri de pedeapsă. După partida cu Viitorul, Clinceni va avea un nou meci tare în play-out, de data aceasta cu ocupanta locului 2, FC Voluntari. Din şase deoplasări avute în acest an, Academica Clinceni a pierdut doar un meci, pe terenul lui FC Voluntari. Ilfovenii s-au impus cu acelaşi scor, 1-, în trei din ultimele patru deplasări, la Dinamo, Iaşi şi Sibiu. Pe teren străin, echipa lui Ilie Poenaru a primit gol în acest sezon doar de la FC Voluntari. Academica Clinceni a scăpat fără gol cu FCSB, Viitorul, Dinamo, Poli Iaşi şi Hermannstadt.

  • FC Viitorul - Clinceni 1 @ 2.10

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare