Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 10 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 10 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 10 mai 2020, de azi vine din campionatul Belarusului, Vysshaya Liga. Ţara din fostul spaţiu sovietic este printre puţinele din întrega lume care nu a pus stop competiţiilor fotbalistice în plină pandemie de COVID-19.

Meciul pe care vă invităm să mizaţi este cel din etapa cu numărul opt, care le pune faţă în faţă pe Smolevichi şi pe BATE Borisov. Vicecampioana Belarusului, BATE Borisov, are aşadar meci în deplasare de la Smolevichi în runda cu numărul opt din Vysshaya Liga. Partida va încele la ora 18:00. Înaintea acestui duel, BATE este pe poziţia a patra în clasament, cu 13 puncte, 11 goluri marcate şi şase primite. De cealaltă parte, gazdele sunt doar pe locul 15, penultimul în ierarhie, cu trei puncte şi golaveraj negativ: trei goluri marcate şi nouă încasate.

În fiecare zi, vă oferim cote profitabile şi bilete cu o rată de câştig de 70%, astfel încât să vă bucuraţi din plin de cele mai tari bonusuri case de pariuri de pe piaţa din România.

Pontul Zilei la pariuri, 10 mai 2020

Smolevichi a suferit două eşecuri la rând înaintea acestui meci, ambele suferite pe teren propriu. Echipa lui Aleksandr Brazevich este pe loc retrogradabil, la cinci puncte de salvare. Gazdele au parte de indisponibilităţi înaintea acestui meci. Konstantin Kotov e suspendat, în timp ce Vasilenok şi Bondarenko sunt incerţi din cauza unor probleme medicale. În clasamentul formei, Smolevichi e ultima în clasament, cu doar două puncte obţinute în precedentele cinci etape şi golaveraj doi la şapte.

Rulaţi acum cele mai tari bonusuri sloturi şi puneţi mâna pe jackpoturi uriaşe care vă aşteaptă la cele mai tari jocuri de casino online.

Pontul Zilei la pariuri, 10 mai 2020

În schimb, vicecampioana e în revenire de formă. Echipa lui Alshevskiy are patru succese şi o remiză în ultimele cinci runde. Egalul a fost însă unul surprinzător, scor 0-0, acasă, cu Zhodino. După ce a pierdut campionatul anul trecut, BATE Borisov e hotărâtă să îşi ia revanşa, mai ales că pretendentele la titlu, Dinamo Brest şi Şahtior Soligorsk nu se descurcă la fel de bine. Oaspeţii nu ştiu dacă se pot baza pe trei jucători al Smolevichi, Filipenkp, Dragun şi Saroka fiind totţi încerţi. BATE Borisov domină clasamentul formei, cu 13 puncte câştigate în precedentele cinci etape şi golaveraj nouă la unu.

  • Smolevichi - BATE Borisov 2 & Peste 2.5 @ 2.17

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare