Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 11 aprilie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 11 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

Vysshaya Liga a ajuns deja la etapa a patra, acolo unde meciurile zilei de sâmbătă este cel dintre Zhodino - Energetik BGU, programat la ora 16:00. În ceea ce prriveşte formaţia gazdă, Torpedo Zhodino este pe poziţia a cincea a clasamentului, cu un palmares de două victorii şi un eşec, din care au rezultat şase puncte. Acelaşi punctaj îl au însă şi alte echipe, FC Minsk, Slutsk, Slavia Mozyr şi Isloch Minsk.

Pontul Zilei la pariuri, 11 aprilie 2020

Anul trecut, Zhodino a fost una dintre echipele bune ale campionatului, terminând competiţia pe locul 6. În ediţia precedentă, gazdele de azi au bifat 13 succese, şase rezultate de egalitate şi 11 eşecuri. Momentan sunt pe zero în ceea ce priveşte golaverajul, două goluri marcate şi două primite. A fost însă eliminată din cupă în luna martie de către echipa lui Azdren Llullaku, Şahtior Soligorsk.

Pronosticuri câştigătoare la cele mai bune site-uri de pariuri legale vă aşteaptă pe site-ul telekomsport.ro, totul la recomandarea experţilor noştri.

Pontul Zilei la pariuri, 11 aprilie 2020

De cealaltă parte, Energetik BGU este formaţia. singura de altfel, care a obţinut toate cele nouă puncte din acest sezon odată cu începerea campionatului. Prin urmare, oaspeţii de astăzi sunt pe primul loc în Belarus. Victoriile au venit împotriva unor adversare bune, BATE Borisov, Rukh Brest şi FC Minsk. La finalul campionatului trecut, Energetik a încheiat campionatul pe poziţia a 12-a. Opt victorii, nouă rezultate de egalitate şi 13 înfrângeri a fost bilanţul lui Energetik din 2019.

Pasionaţii de sloturi online găsesc promoţii de neratat şi oferte profitabile pot da lovitură după lovitură dacă urmăresc recomandările noastre.

52 de goluri marcate şi 66 primite a fost golaverajul oaspeţilor de astăzi în campionatul precedent, care au strâns 33 de puncte. În acest joc, oaspeţii nu se vor putea baza pe Musahagian, care este suspendat. Ultimele două meciuri disputate la Zhodino s-au terminat cu rezultate de egalitate. Aceasta va fi a cincea deplasare a lui Energetik la Zhodino, în precedentele cinci oaspeţii nereuşind să se impună niciodată. De altfel palmaresul lui Energetik în ultimele zece jocuri pe teren străin e următorul: cinci victorii, două egaluri şi trei eşcuri.

  • Zhodino - Energetik X2 @ 1.66

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare