Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 11 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 11 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 11 mai 2020, vine dintr-una din competiţiile care se desfăşoară în Belarus, mai exact în eşalonul secund. Bieloruşii nu au vrut în ruptul capului să pună pauză fotbalului în plină pandemie de coronavirus.

Aşadar, Pershaya Liga a ajuns la etapa cu numărul patru, ultimul meci din această rundă fiind programat astăzi, de la ora 18:00. Este vorba despre confruntarea dintre Gomel şi Krumkachi. Lokomotiv Gomel este pe locul patru în ierarhia ligii secunde din Belarus. Gazdele de azi au un bilanţ de două victorii şi un rezultat de egalitate în cele trei meciuri pe care le-au disputat până acum în acest sezon.

Profitaţi de ponturile noastre şi de cotele profitabile pe care le punem în joc pentru a îndeplini condiţiile de rulaj la orice bonus pariuri de pe piaţă.

Pontul Zilei la pariuri, 11 mai 2020

Anul trecut, cele două formaţii şi-au dat de două ori întâlnire. Singura care a obţinut o victorie din aceste două jocuri a fost Lokomotiv Gomel, celălalt meci terminându-se la egalitate, scor 1-1. Atunci, trupa din gomel a deschis scorul în primul act, dar Krumkachi a restabilt egalitatea în actul secund printr-un autogol al adversarilor. De cealaltă parte, Krumkachi este pe ultima treaptă a podiumului în Pershaya Liga, la egalitate de puncte cu Lokomotiv Gomel, ambele având două succese şi o remiză în acest start de campionat.

Cele mai tari bonusuri cazinou şi cele mai bune promoţii le puteţi găsi în recomandările specialiştilor noştri.

Pontul Zilei la pariuri, 11 mai 2020

În runda precedentă, oaspeţii de azi au obţinut doar o remiză pe teren propriu în compania lui FC Gomel, echipă clasată pe locul 12 în clasamentul ligii a doua din Belarus. Anul trecut, Krumachi a terminat campionatul pe locul 8, campionat în care a obţinut în cele 14 deplasări şase succese, patru egaluri şi patru eşecuri. Cel mai bun jucător al lui Krumkachi este Lebedev, golgheterul echipei, cu trei reuşite. Oaspeţii au un golaveraj bun, nouă goluri marcate şi două primite în primele trei etape din acest campionat. Cu un atac mai bun, dar cu o apărare mai slabă vine Lokomotiv Gomel la acest meci. Echipa gazdă a marcat de 11 ori şi a primit cinci goluri. Are avantaj moral în faţa oaspeţilor, care nu i-au mai învins de patru meciuri directe.

  • Gomel - Krumkachi Peste 2,5 goluri @ 1.63

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare