Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 12 aprilie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 12 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

Belarus nu are nicio problemă să îşi desfăşoare competiţiile în ciuda pandemiei de coronavirus care a împânzit întreaga planetă şi care a lovit îndeosebi Europa.

Vysshaya Liga a ajuns deja la runda cu numărul patru, acolo unde, astăzi, de la ora 16:00 are loc confruntarea dintre Smolevichi şi Şahtior Soligorsk. Gazdele încearcă să se regăsească după ce au luat startul cu stângul în noul sezon. În primele trei etape, Smolevichi nu a reuşit să bată pe nimeni. Deşi a debutat cu un rezultat de egalitate în deplasarea cu Dinamo Brest, campioana Belarusului, Smolevichi a fost învinsă în următoarele două jocuri de Isloch Minsk şi de Vitebsk.

Biletele şi pronosticurile noastre pot fi jucate fără probleme la case de pariuri sportive din toată ţara.

Pontul Zilei la pariuri, 12 aprilie 2020

Aşadar, în urma acestor rezultate echipa este pe locul 15, penultimul în Vysshaya Lyga, cu un singur punct obţinut în trei etape. În ceea ce priveşte golaverajul acesta este de un gol marcat şi trei primite. Acesta va fi doar al doilea meci jucat acasă după cel pierdut cu VItebsk, scor 0-1. Istoricul în meciurile cu Şahtior Soligorsk nu îi dă deloc speranţe lui Smolevichi, care a pierdut de fiecare dată când a jucat acasă şi nu a marcat niciun gol.

Pasionaţii de jocuri la casino online pot beneficia de cele mai bune bonusuri şi cele mai profitabile promoţii în articolele noastre.

Pontul Zilei la pariuri, 12 aprilie 2020

De cealaltă parte, Şahtior a oscilat în debutul de sezon. Mai întâi a pierdut contra lui Zhodino, după care a urmat victoria cu Gorodeya. Înainte de vizita la Smolevichi a făcut însă o remiză cu Neman. Spre deosebire de gazdele de azi, oaspeţii au mai jucat patru meciuri oficiale. În supercupa pierdută cu Brest şi sfertul de cupă cu Zhodino, pe care a eliminat-o şi înfrângerea din turul semifinalei, tot cu Brest, scor 0-2. Echipa la care evoluează şi fostul golgheter din Liga 1 Azdren Llullaku este aşadar pe locul 8 în clasament, cu patru puncte. La momentul actual are cea mai bună apărare, un singur gol primit, la fel ca liderul Energetik. În cele două deplasări avute la Smolevichi a marcat de fiecare dată câte două goluri.

  • Smolevichi - Soligorsk TG 0-2 @ 1.60

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare