Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 12 august 2020

Pontul Zilei la pariuri, 12 august 2020

Fotbal

Comentarii

Atalanta este revelaţia din această ediţie de UEFA Champions League. Italienii au ajuns în sferturile competiţie deşi sunt la prima lor participare din istorie.

Gruparea din Bergamo a terminat pe locul 2 grupa din care au mai făcut parte Man City, Şahtior Doneţk şi Dinamo Zagreb. În optimi, echipa lui Gian Piero Gasperini nu a avut nicio problemă în faţa Valenciei, echipă pe care a eliminat-o după ce a învins-o în dublă manşă cu scorul general de 8-4.

Nenumărate bonusuri case de pariuri vă aşteaptă în materiale gândite de specialişti, totul doar pentru a încasa sume importante de bani în acest final de săptămână.

Pontul Zilei la pariuri, 12 august 2020

Atalanta va juca în Liga Campionilor şi sezonul viitor, indiferent de rezultatul pe care îl va obţine în ediţia actuală. Fotbaliştii lui Gasperini au terminat pe locul 3 în Serie A şi puteau să ajungă chiar mai sus, pe locul 2, dar a pierdut „finala” pentru această poziţie, cu Inter, în chiar ultima etapă. Atalanta este echipa care a avut cea mai bună ofensivă din Serie A sezonul trecut, 98 de goluri marcate. Înaintea înfrângerii cu Inter, Atalanta a avut o serie de 19 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile.

Cele mai sigure şi mai profitabile bonusuri sloturi le găsiţi în articolele noastre speciale, articole concepute de oameni cu ani de experienţă în domeniul jocurilor de noroc.

Pontul Zilei la pariuri, 12 august 2020

De cealaltă parte, PSG visează să câştige în premieră trofeul Champions League. În ciuda faptului că a băgat sume coloasele de bani în transferuri în ultimele sezoane, campioana Franţei nu a reuşit deocamdată performanţa să ajungă în semifinalele competiţiei. În actuala ediţie, Neymar şi compania au terminat pe primul loc grupa din care au mai făcut parte Real Madrid, Galatasaray şi Club Brugge. În sferturi, trupa pregătită d Thomas Tuchel a ajuns după ce a trecut în optimi de Borussia Dortmund, pe care a învins-o cu scoruş general de 3-2. În Hexagon, PSG a câştigat titlul pentru a treia oară la rând după ce în luna iulie a fost îngheţat canpionatul. La finalul lunii trecute, parizienii şi-au trecut în cont şi celelalte trofee intere, Cupa Franţei, după finala cu St. Etienne, scor 1-0 şi Cupa Ligii Franţei, la loviturile de departajare, în faţa lui Lyon. La fel ca Atalanta, PSG a avut şi ea cel mai bun atac din campionat, 75 de goluri marcate. În şase din ultimele opt meciuri de Champions League, francezii au scăpat fără gol primit.

  • Atalanta - PSG GG @ 1.60

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare