Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 13 august 2020

Pontul Zilei la pariuri, 13 august 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 13 august 2020. Leipzig şi Atletico Madrid sunt adversare în acestă seară, de la ora 22:00, pentru un loc în careul de aşi al UEFA Champions League.

Meciul are loc la Lisabona, pe stadionul da Luz. Nemţii s-au calificat în acest Final 8 din Portugalia după ce în optimi au trecut fără emoţii de Tottenham, echipa lui Mourinho pierzând dubla cu scorul de 0-4. În Liga Campionilor, Leipzig are o serie de şase meciuri consecutive fără înfrângere, perioadă în care a înregistrat patru succese şi două remize.

Şi dacă tot avem meciuri de foc în cupele europene, acum e momentul perfect să rulaţi cele mai tari bonusuri pariuri de pe piaţă, toate fiind disponibile în materialele noastre speciale.

Pontul Zilei la pariuri, 13 august 2020

Pentru echipa lui Julian Nagelsmann, acesta va fi primul meci după mai bine de o lună, atunci când a încheiat sezonul cu ultima partidă oficială, în deplasarea de la Augsburg şi în care s-a impus cu scorul de 2-1. De atunci şi până în prezent, Leipzig a mai jucat doar un meci amical, cu Wolfsburg, scor 1-1. Revenind la meciurile oficiale, în ultimele 16, Leipzig nu a fost învinsă  decât o singură dată şi are un bilanţ de opt succese, şapte egaluri şi un eşec. Emil Forsberg a marcat patru goluri marcate în ultimele patru meciuri pe care le-a disputat echipa sa în UEFA Champions League.

Încercaţi-vă norocul cu nenumărate bonusuri casino pe care nu aveţi voie să le rataţi dacă vreţi să puneţi mâna pe jackpot-urile uriaşe puse la bătaie de site-urile de specialitate.

Pontul Zilei la pariuri, 13 august 2020

Atletico s-a calificat în această fază a competiţiei după ce a trecut în optimi de campioana Europei, Liverpool. 1-0 la Madrid şi 3-2 după prelungiri, pe Afield, au fost rezultatele din turul precedent. Echipa lui Simeone a ieşit sezonul acesta dintr-o grupă grea, pe locul 2 sub Juventus şi peste Bayer Leverkusen şi Lokomotiv Moscova. Nici spaniolii nu au mai jucat de aproximativ o lună un meci oficial. Ultimul a fost o remiză la unu cu Real Sociedad. La fel ca Leipzig, madrilenii au terminat competiţia internă pe locul 3. Fundaşii nemţi vor trebui să îşi ia măsuri de precauţie la Alvaro Morata. Vârful iberic este extrem de periculos pe final de meci. Ultimele trei reuşite ale lui Atletico Madrid în UEFA Champions League au fost marcate de Morata, fiecare în ultimul sfert de oră de joc.

  • Leipzig - Atletico Madrid 1X @ 1.55

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare