Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 14 iulie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 14 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

În eşalonul secund din Anglia se joacă la foc automat. Campionatul a ajuns la runda cu numărul 44, penultima din Championship.

Astăzi, de la ora 19:00, este programat duelul dintre West Brom şi Fulham. În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 1-1.Acesta a fost scorul care s-a înregistrat în ultimele trei confruntări directe. Gazdele sunt pe locul 2, loc direct promovabil, la trei lungimi deasupra lui Brentford şi tot la trei în spatele liderului Leeds United.

Pasionaţii de jocuri de noroc îşi pot încerca "mâna" cu bonusuri cazinou excelente, bonusuri pe care le puteţi găsi în articolele noastre speciale.

Pontul Zilei 14 iulie 2020

Din ceşe şase meciuri dinsputate pe timp de Pandemie, WBA a câştigat trei, cu Sheffield, Hull şi Derby. Gazdele nu au mai pierdut de patru runde, 0-1, cu Brentford, singurul eşec după pauză. În ultima etapă, West Brom va juca pe teren străin, la Huddersfield.

Daţi lovitură după lovitură cu cel mai tare bonus pariuri de pe piaţă. Oferte excelente şi bilete profitabile vă aşteaptă în articolele noastre.

Pontul Zilei 14 iulie 2020

De cealaltă parte, Fulham ocupă poziţia a patra şi se luptă pentru promovarea în play-off-ul din Championship, poziţie pe care londonezii şi-au asigurat-o deja. Foarte importante au fost cele patru victorii pe care le-a obţinut Fulham în ultimele patru runde, cu QPR, Birmingham, Nottingham Forest şi Cardiff. Înaintea acestei serii de patru victorii consecutive, Fulham pierduse primele două meciuri din Pandemie, cu Brentford şi cu Leeds. În ceea ce priveşte istoricul confruntărilor directe dintre West Brom şi Fulham exista un echilibru aproape perfect.

Londonezii au 16 victorii, WBA 17, iar golaverajul este egal, 65 la 65. Fulham câştigase ultimele două partide înainte de seria de trei egaluri, 2-1 în deplasare în ianuarie 2013 şi 3-0 acasă în septembrie 2012. Ultimul meci al lui Fulham va avea loc pe teren propriu în compania lui Sheffield Wed.

  • West Brom - Fulham GG @ 1.78

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare