Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 15 aprilie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 15 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

În plină pandemie de coronavirus, Belarus rămâne una dintre puţinele ţări care îşi desfăşoară competiţiile fără prea mare stres.

La fel ca în cazul primului eşalon, Vysshaya Liga, campionatul destinat echipelor satelit a ajuns şi el la etapa cu numărul cinci. De la ora 15:00 este programată confruntarea dintre Energetik-BGU 2 şi FK Gorodeja 2. Cele două formaţii au un debut modest de sezon, ele fiind printre cele mai slabe din punct de vedere al rezultatelor după primele patru etape din Vysshaya Liga Reserve. În ceea ce le priveşte pe gazde, acestea sunt pe locul 14, antepenultimul în clasament.

Puteţi juca ponturile şi biletele noastre la case de pariuri online de pe piaţa din România.

Pontul Zilei la pariuri, 15 aprilie 2020

Satelitul lui Energetik-BGU are doar două puncte obţinute de când a început sezonul după ce a înregistrat două înfrângeri şi două rezultate de egalitate. Golaverajul este şi el negativ. Energetik-BGU 2 a marcat doar două goluri şi a încasat şase. Înaintea acestei confruntări, Energetik 2 a remizat la Zhodino, scor 0-0.

Dintr-un top cazinouri online, alegem de fiecare dată cele mai bune promoţii şi cele mai tari bonusuri special pentru voi.

Pontul Zilei la pariuri, 15 aprilie 2020

De cealaltă parte, FK Gorodeja 2 are o situaţie şi mai dramatică după primele patru etape. Este lanterna roşie a clasamentului, pe locul 16, cu un singur punct obţinut după ce a înregistrat o remiză şi a suferit trei eşecuri. Golaverajul oaspeţilor de astăzi este unul dezastruos. FK Gorodeja 2 a marcat doar un gol înaintea acestui joc şi a încasat nu mai puţin de 14. Şase din cele 14 goluri au fost primite chiar în runda precedentă, atunci când Dinamo Minsk s-a impus cu scor de tenis la Gorodeja, scor 6-0. N-a fost însă singura înfrângere la scor suferită în acest sezon. Belshina 2 s-a impus cu 4-0, în timp ce Vitebsk a câştigat cu 4-1. Singurul punct al oaspeţilor de azi a fost obţinut din remiza albă cu satelitul lui Şahtior Soligorsk.

  • Energetik-BGU 2 - FK Gorodeja 2 peste 3.5 goluri @ 2.00

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare