Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 15 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 15 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 15 mai 2020, vine din Belarus. Zhodino - Gorodeja este meciul care deschide etapa cu numărul nouă din Vysshaya Liga.

Duelul este programat la ora 18:00. Formaţia gazdă se află într-o formă foarte bună. Înaintea duelului cu Gorodeja, Torpedo se află pe ultima treaptă a podiumului, cu 15 puncte, unul mai puţin doar decât ocupanta primului loc, BATE Borisov. În cazul unei victorii în această seară, fotbaliştii lui Yuri Puntus vor deveni lider provizoriu. 

Până la revenirea celorlalte competiţii de top din Europa, vă puteţi rula bonusuri pariuri online cu pronosticuri din Belarus sau din Germania.

Pontul Zilei la pariuri, 15 mai 2020

Zhodino a avut această oportunitate şi în etapa trecută, dar s-a împiedicat în deplasarea de la Mozyr, acolo unde a remizat alb, cu Slavia. Acea remiză a avut totuşi şi un aspect pozitiv. Zhodino a ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere. Doar BATE şi Slutsk au fost mai bune decât Zhodino în ultimele cinci runde. Gazdele de azi nu au primit gol în patru din ultimele cinci meciuri, iar pe teren propriu, nicio echipă nu i-a dat gol. Acasă, Zhodino a câştigat şapte puncte.

E clar că e greu fără sportul profesionist, fie că vorbim de fotbal, fie că discutăm despre tenis, handbal sau baschet, astfel că vă puteţi încerca norocul cu bonusuri pacanele, unde vă aşteaptă jackpoturi fabuloase şi jocuri de ultimă generaţie.

Pontul Zilei la pariuri, 15 mai 2020

De cealaltă parte, oaspeţii sunt în partea inferioară a ierarhiei, doar pe locul 11. Distanţa dintre Gorodeja şi Zhodino nu este însă foarte mare, campionatul din Belarus fiind unul echilibrat în acest început de sezon. Prin urmare, Gorodeja se află la doar patru puncte în spatele lui Zhodino, ceea ce înseamnă că, o victorie ar aduce foarte aproape de prima parte a clasamentului. Gorodeja a fost învinsă o singură dată în ultimele şase partide, chiar de prima clasată, BATE Borisov. Vicecampioana s-a impus atunci în deplasare, scor 2-0. Gorodeja nu a reuşit totuşi să bată pe nimeni de teri etape. În deplasare, oaspeţii de azi sunt o nucă greu de spart. Au obţinut şapte puncte în ultimele trei partide disputate pe teren străin. Au pierdut doar o dată în acest sezon afară, scor 0-1, cu Vitebsk.

  • Zhodino - Gorodeja 1 @ 1.76

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare