Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 16 iulie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 16 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 16 iulie 2020. Real Madrid e în faţa unei noi performanţe istorice. Real Madrid a câştigat cu scorul de 2-1 în faţa Granadei, iar acum e la un pas de a cuceri titlul cu numărul 34.

Cele două reuşite ale echipei lui Zinedine Zidane au fost marcate de către doi francezi, Ferland Mendy şi Karim Benzema. Din actualul campionat au mai rămas de jucat două meciuri, iar „Los Blancos” sunt pe primul loc în LaLiga, cu 83 de puncte, patru mai multe decât ocupanta locului 2, rivala de moarte, FC Barcelona.

Nenumărate bonusuri case de pariuri de top de pe piaţă jocurilor de noroc din România vă aşteaptă în articolele noastre speciale.

Pontul Zilei la pariuri, 16 iulie 2020

În cazul în care va reuşi să câştige şi partida cu „Submarinul galben”, Real Madrid va deveni matematic campioană a Spaniei, după doi ani în care titlul a ajuns în curtea catalanilor. În ultima rundă, Real Madrid are un meci facil, la ultima clasată, Leganes, echipă aflată cu un picior în „Segunda Division”. Real Madrid are opt victorii din ultimele 11 întâlniri directe.

Pasionaţii de jocuri care vă pot îmbogăţi au la dispoziţie bonusuri sloturi recomandate de specialiştii noştri.

Pontul Zilei la pariuri, 16 iulie 2020

În schimb, Villarreal e ca şi calificată în următorul sezon de Europa League, competiţie în care anul trecut a ajuns până în sferturile de finală. Înaintea deplasării pe Santiago Bernabeu, „Submarinul galben” este pe locul 5 în LaLiga, cu 57 de puncte în palmares şi cu un golaveraj pozitiv, 58 de goluri marcate şi 47 încasate. După victoria pe care a obţinut-o în faţa unei alte candidate la locurile de Europa League, Getafe, Villarreal a pierdut cu scorul de 1-2 meciul de pe „Estadio de la Ceramica”, scor 1-2, cu Real Sociedad. Oaspeţii formează una dintre cele mai mai bune echipe ale momentului pe teren străin. Villarreal are patru victorii consecutive în ultimele patru deplasări. Mai mult, „Submarinul galben” a primit doar un gol de-a lungul acestor patru întâlniri. Ultimele confruntări dinte Real Madrid şi Villarreal au fost extrem de spectaculoase, mai ales ultimele patru, atunci când au marcat ambele protagoniste.

  • Real Madrid - Villarreal 1 @ 1.44

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare