Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 16 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 16 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Augsburg - Wolfsburg este unul dintre meciurile programate în etapa cu numărul 26 din Bundesliga, primul mare campionat din Europa care ia startul în timpul pandemiei cu COVID-19.

Duelul este programat la ora 16:30, pe WWK Arena, evident fără spectatori. Gazdele pornesc cu şansa a doua la această partidă. Cel puţin asta a arătat în ultimele meciuri jucate înainte de întreruprerea competiţiei. O problemă în tabăra lui Augsburg este şi faptul că pe bancă nu va sta tehnicianul Herrlich, care a încălcat regulile de carantină. El a ieşit din hotel pentru a îşi face cumpărăturile, lucru total interzis.

Cele mai profitabile ponturi pariuri le puteţi găsi, în fiecare zi, pe site-ul nostru, la recomandarea experţilor noştri.

Pontul Zilei la pariuri, 16 mai 2020

Înainte ca Bundesliga să ia pauzei, Augsburg se afla pe locul 14, cu 27 de puncte, doar cinci deasupra zonei fierbinţi a clasamentului. Şapte succese, şase rezultate de egalitate şi 12 înfrângeri este bilanţul gazdelor în primele 25 de runde disputate. Totuşi, Augsburg se laudă cu al treila cel mai bun atac din partea a doua a ierarhiei. Are o medie de 1,5 goluri pe meci. Se descurcă bine atunci când joacă acasă din punct de vedere , dar nu neapărat şi eficient. 10 din ultimele 11 runde s-au lăsat cu cel puţin 2,5 goluri marcate. Înainte acestei partide, Augsburg are trei eşecuri la rând, cu echipe mari totuşi: Bayern, Gladbach, Leverkusen.

Odată cu revenirea meciurilor din competiţiile importante, punem la bătaie ponturi fotbal de top pentru toţi microbiştii.

Pontul Zilei la pariuri, 16 mai 2020

De cealaltă parte, „lupii” sunt pe locul 7, cu 36 de puncte, la doar o lungime de locul 6, ultimul care duce în cupele europene sezonul viitor. Wolfsburg nu e într-o formă deloc rea. Înainte de oprirea Bundesligii, oaspeţii de azi au obţinut nouă succese, nouă rezultate de egalitate şi şapte înfrângeri. Wolfsburg e angrenată şi în Europa League, acolo unde a jucat turul cu Şahtior Doneţk. Golaverajul este unul pozitiv. „Lupii” au dat 34 de goluri în primele 25 de runde, dar au şi încasat 30. Golgheterul echipei e Weghorst, cu 31 de reuşite. El nu va juca însă din cauza suspendării prilejuite de cumulul de cartonaşe galbene.

  • Augsburg - Wolfsburg 2 @ 2.24

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare