Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 17 aprilie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 17 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

Pandemia de coronavirus care a lovit întreaga planetă nu împiedică Belarusul să pună stop competiţiilor fotbalistice.

Vysshaya Liga a ajuns aşadar la etapa cu numărul cinci. Astăzi, de la ora 18:30, este programată confruntarea dintre Şahtior Soligorsk şi Slutsk. Gazdele, care şi-au trecut ultima cupă în palmares, nu au început foarte bine campionatul. Echipa lui Yuri Vernydub s-a impus o singură dată până acum, în etapa a doua, după ce în prima fusese învinsă de Zhodino. 

Biletele noastre vin în ajutorul vostru şi le puteţi folosi la oricare bonusuri pariuri de pe piaţa din România.

Pontul Zilei la pariuri, 17 aprilie 2020

Nici pe teren propriu nu a strălucit în ultima perioadă Soligorsk. Ultimele două runde disputate acasă s-au încheiat cu remize albe împotriva lui Neman Grodno şi a lui Smolevichi. Echipa la care evoluează şi Azdren Llullaku este în prezent pe poziţia a 12-a, cu cinci puncte obţinute dintr-o victorie, două remize şi un eşec. În ceea ce priveşte golaverajul, Soligors a marcat de două ori şi a primit un gol.

Pasionaţii de jocuri cu noroc îşi pot încerca mâna la case de pariuri de top, unde îi aşteaptă bonusuri casino de neratat.

Pontul Zilei la pariuri, 17 aprilie 2020

De cealaltă parte, FC Slusk ocupă a treia treaptă a podiumului în campionatului Belarusului, un loc neaşteptat de bun pentru echipa lui Vitaly Paylov în acest start de sezon. Prin urmare, oaspeţii de azi au şapte puncte câştigate în primele patru runde după ce au bifat două victorii, o remiză şi un eşec. În ceea ce priveşte golaverajul, Slutsk a înscris şapte goluri până acum şi a încasat cinci. În precedentele partide disputate de gazde în Vysshaya Liga s-au marcat maxim două goluri: a fost 0-1 pe teren propriu cu Dinamo Brest şi 1-1 tot acasă cu Vitebsk. Duelul de astăzi va fi al 15-lea direct dintre Şahtior Soligorsl ki FC Slutsk. Majoritatea dintre acestea au fost echilibrate. În zece dintre confruntările directe s-au marcat cel mult două goluri. În ultimul joc de la Soligorsk, gazdele au câştigat cu scorul de 1-0.

  • Soligorsk - Slutsk GG @ 2.45

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare