Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 17 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 17 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 17 mai 2020. Duminică, de la ora 14:30, Arminia Bielfeld şi Vfl Osnabruck îşi dau întâlnire în etapa cu numărul 26 din 2. Bundesliga.

Gazdele conduc clasamentul din al doilea eşalon fotbalistic german, cu 51 de puncte, 50 de goluri marcate şi 24 de goluri încasate. De cealaltă parte, Osabruck este a 13-a în ierarhie, cu 29 de puncte şi golaveraj 32 la 35. Gazdele au un avans de şase puncte în faţa ocupantei locului secund din Zweite, VfB Stuttgart.

Meciurile tari din campionatul Germaniei au revenit şi sunt pregătite să vă aducă sume importante de bani în buzunare, iar noi venim în ajutorul vostru cu ponturi pariuri profitabile pe care nu trebuie să le rataţi.

Pontul Zilei la pariuri, 17 mai 2020

Distanţa nu este aşadar una mare, aşa un pas greşit nu ar fi deloc bine primit la Bielfeld. Din punct de vedere valoric şi al formei arătate înainte de întreruprerea campionatului, Arminia pleacă cu prima şansă. La gazde ar putea apărea Voglsammer, fotbalist care şi-a reluat antrenamentele după ce a suferit o accidentare mai lungă. Înaintea pauzeu, Arminia era cea mai bună echipă în clasamentul formei, cu 13 puncte obţinute în cinci partide şi golaveraj 13 la 3.

După o perioadă grea, în care am pariat doar pe meciuri din Belarus sau din Nicaragua, acum avem ponturi fotbal de top din competiţiile reluate în Germania.

Pontul Zilei la pariuri, 17 mai 2020

În schimb, fotbaliştii pregătiţi de Daniel Thioune au o serie neagră de opt meciuri consecutive fără victorie şi tremură pentru menţinerea în cel de-al doilea eşalon, iar aşteptările de la acest meci nu pot fi ridicate. Ultima victorie a lui Osnabruck la Bielfeld datează din anul 2014. Mai mult, oaspeţii au şi probleme de efectiv înaintea acestei partide. Konrad şi Engel, fundaşii centrali sunt accidentaţi. Înainte de pauza prilejuită de pandemia de COVID-19, Osnabruk era cea mai slab clasată formaţie în ierarhia formei arătată în ultimele cinci jocuri şi cu un golaveraj negativ, patru goluri date şi 11 înacasate. Aceasta va fi cea de-a 14-a oară confruntare directă între Arminia Bielfeld şi Osnabruck. Gazdele de azi au câştigat trei din ultimele patru meciuri disputate în campionat. În partida tur, liderul din 2. Bundesliga a câştigat în deplasare cu scorul de 1-0.

  •  Bielefeld - Osnabruck 1 @ 1.68

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare