Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 17 martie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 17 martie 2020

Fotbal

Comentarii

Astăzi, de la ora 19:00, are loc meciul dintre Goztepe şi Rizespor, programat în cadrul rundei cu numărul 21 din Super Lig Turcia.

Patru din ultimele cinci confruntări directe au fost unele în care numai o formaţie a reuşit să marcheze sau aşa cum s-a întâmplat în prima partida din acest sezon, atunci când cele două echipe au remizat alb pe terenul lui Rize. Acesta este un meci restanţă din campionat, care nu le găseşte pe cele două combatante într-o formă prea grozavă.

Toate cotele şi toate pronosticurile sunt aduse pe site-ul telekomsport.ro de Andrei Dumitru.

Goztepe a fost învinsă în ultimele trei runde din campionat şi nu a reuşit să marcheze niciodată în acest interval. Gazdele sunt pe locul 8 în Super Lig, la şase puncte distanţă de Fenerbahce, care este pe locul 7. Echipa lui Ilhan Palut are nevoie de victorie pentru a pune capăt acestei serii negative. În ciuda faptului că nu a mai fost învinsă acasă de Rizespor de 18 ani, cele două echipe nu s-au mai întâlnit decât de trei ori în această perioadă.

Bonusuri casino, cote bune şi promoţii extrem de interesante vor fi disponibile, în fiecare zi, la dispoziţia cititorilor.

Pontul Zilei la pariuri, 17 martie 2020

De cealaltă parte, gazele traversează o perioadă şi mai nefastă. Rizespor are nu mai puţin de opt meciuri consecutive fără succes în campionatul Turciei. Ultimul rezultat a fost o înfrângere, scor 1-2, pe terenul celor de la Ankaragucu. În aceste etape în care nu au reuşit să câştige, fotbaliştii lui Unal Karaman au obţinut numai două puncte, iar grijile retrogradării au început să apară. Rize este pe locul 16 în clasament, cu 25 de puncte, trei mai multe decât echipa de pe ultimul loc, Kayserispor, care e pe val, cu zece puncte scoase din precedentele cinci runde. Pe teren străin, Rize s-a impus de numai două ori, iar şansele unei victorii la Goztepe sunt foarte mici,având în vedere cât de greu pierde echipa gază acasă. Doar trei echipe s-au impus pe terenul lui Gaziantepsor în acest sezon. Ultima echipă care a reuşit această performanţă a fost Istanbull BB, scor 3-2. Se anunţă aşadar un duel imprevizibil, care poate fi extrem de strâns, dar în care gazdele rămân totuşi favorite la victorie.

Pontul Zilei la pariuri, 17 martie 2020

  • Goztepe - Rizespor Sub 2,5 goluri @ 1.80

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare