Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 18 aprilie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 18 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

Belarurs merge înainte cu sezonul fotbalistic în ciuda pericolului la care este expusă omenirea de către pandemia cu COVID-19.

Ajunsă la etapa cu numărul cinci, Vysshaya Liga programează astăzi confruntarea dintre BATE Borisov şi Zhodino. Meciul va începe la ora 20:00 şi se va desfăşura pe Borisov Arena. Gazdele reprezintă cea mai consacrată formaţie din Belarus, dar a început extrem de slab campionatul. După primele patru etape disputate este pe locul opt, în condiţiile în care anul trecut a obţinut titlul de vicecampoană, terminând competiţia la cinci puncte în spatele lui Brest.

Profitaţi de cotele noastre câştigătoare şi daţi lovitura cu un bilet perfect pentru a încasa un bonus pariuri sportive.

Pontul Zilei la pariuri, 18 aprilie 2020

Ultimul joc din campionatul trecut a avut loc chiar în compania formaţiei pe care o are de înfruntat astăzi, Zhodino şi pe care BATE a învins-o cu scorul de 2-1. Până acum, gazdele au strâns doar şase puncte din cele două succese şi două eşecuri înregistrate. Ambele victorii au fost obţinute acasă. În ceea ce priveşte golaverajul, BATE a dat şase goluri şi a luat cinci.

Cele mai tari bonusuri jocuri aparate de pe piaţa din România vă sunt recomandate de specialiştii noştri, care, de fiecare dată, analizează toate ofertele caselor de pariuri.

Pontul Zilei la pariuri, 18 aprilie 2020

De cealaltă parte, Zhodino a început în forţă campionatul. În primele patru runde care s-au disputat până acum, oaspeţii de azi au obţinut trei succese şi un eşec. În urma acestor rezultate, Zhodino este pe locul doi în Vysshaya Liga, cu nouă puncte. În ceea ce priveşte golaverajul, Zhodino a marcat până în prezent patru goluri şi a încasat două, ambele pe teren străin.

Jumătate din aceste reuşite i-au aparţinut brazilianului Ramos, proaspăt transferat la Zhodino. Oaspeţii au şanse să revină astăzi pe primul loc deoarece au un meci mai puţin decât Slutsk care şi-a jucat deja meciul din această rundă şi care a acumulat zece puncte. Recent, confruntările dintre BATE Borisov şi Zhodino au fost extrem de spectaculoase. În ultimele cinci duleuri directe s-au marcat de fiecare dată cel puţin trei goluri.

  • BATE Borisov - Zhodino GG @ 2.22

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare