Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 18 iulie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 18 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 18 iulie 2020. FCSB s-a resemnat cu gândul că ratează titlul de campioană pentru al patrulea an consecutiv, iar acum a ajuns să arbitreze lupta la campionat dintre CFR Cluj şi U Craiova.

Roş-albaştrii vin după eşecul din Bănie, scor 1-2, acolo unde au primit ambele goluri din lovituri de peadeapsă. Înfrângerea de pe Ion Oblemenco a reprezentat ultimul meci pe bancă al lui Bogdan Argeş Vintilă, care a fost înlocuit cu Anton Petrea. Fostul secund al lui Reghecampf va debuta pe banca noii sale echipe, chiar în derbyul de pe National Arena.

Bilete câştigătoare, cote profitabile şi un bonus pariuri sportive vă aşteaptă în fiecare zi pe site-ul nostru, unde aveţi nenumărate articole pregătite special.

Pontul Zilei la pariuri, 18 iulie 2020

Gazdele continuă să fie măcinate în continuare de probleme de efectiv, dar noul tehnician al echipei se bazează totuşi pe vedete precum Florin Tănase, Florinel Coman sau Dennis Man. Deşi a primit vestea că va juca finala Cupei României, FCSB încearcă să obţină calificarea în viitorul sezon de cupe europene şi prin intermediul campionatului. VIcecampioana României e pe locul 5 în play-out, la un punct în spatele lui FC Botoşani.

Cele mai tari bonusuri jocuri aparate de pe piaţă sunt prezentate de specialiştii noştri, care au ani de experienţă în domeniul jocurilor de noroc.

Pontul Zilei la pariuri, 18 iulie 2020

De cealaltă parte, CFR Cluj joacă sub o mare presiune. Cu trei etape rămase până la finalul campionatului, ardelenii sunt pe locul 2 în Liga 1, la un punct în spatele liderului U Craiova. Echipa lui Dan Petrescu e în continuare la mâna ei. În ultimul meci, Craiova şi CFR Cluj au meci direct în Bănie. Totuşi, CFR nu îndrăzneşte să facă paşi greşiţi şi vor juca pentru toate cele trei puncte la Bucureşti. În ultimele două confruntări directe, ardelenii au câştigat de fiecare dată cu acelaşi scor, 1-0. În urmă cu aproximativ o lună, în primul meci pe timp de pandemie, CFR Cluj s-a impus în urma autogolului marcat de Ovidiu Popescu. Ultimele meciuri FCSB - CFR Cluj nu au fost deloc spectaculoase. În ultimele cinci astfel de dueluri s-au marcat numai trei goluri. În acest play-off, CFR Cluj are un bilanţ de patru victorii, două egaluri şi un eşec, dar este echipa cea mai bună apărare şi nu a mai luat gol de la FCSB de trei partide.

  • FCSB - CFR Cluj PsF X @ 1.87

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare