Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 18 martie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 18 martie 2020

Fotbal

Comentarii

Astăzi, de la ora 17:00, are loc meciul dintre Dakkada şi Enugu, programat în campionatul Nigeriei. Deşi sunt vecine de clasament şi au acelaşi număr de puncte, între cele două echipe există o diferenţă în ceea ce priveşte numărul meciurilor jucate.

Oaspeţii au doar 23 de meciuri jucate, spre deosebire de gazde care au evoluat în 25 de runde. Cum spuneam, Dakkada şi Enugu sunt una lângă alta în clasament. Dakkada este pe locul 6, în timp ce Enugu este pe locul 5. Fiecare dintre cele două echipe are câte 34 de puncte. Acelaşi punctaj îl are şi ocupanta locului 4, Kano Pillars.

Pontul Zilei la pariuri, 18 martie 2020

Nu rataţi cele mai bune ponturi pariuri din mediul online, care sunt disponibile în fiecare zi pe site-ul telekomsport.ro.

Revenind la jocul nostru, în ceea ce o priveşte pe Enugu, ea are o serie de nouă victorii, şapte rezultate de egalitate şi şapte eşecuri. În ceea ce priveşte golaverajul, formaţia oaspete este pe plus: 22 de goluri marcate şi 18 goluri încasate. De cealaltă parte, Dakkada a înscris de 23 de ori şi a primit 22 de goluri.

Bilete, bonusuri pariuri, cote interesante şi promoţii profitabile sunt disponibile, în fiecare dimineaţă.

Pontul Zilei la pariuri, 18 martie 2020

Aceasta va fi doar a doua confruntare dintre cele două formaţii din Nigeria. Prima patidă disputată între Dakkada şi Enugu a avut loc în urmă cu un an, mai exact pe 24 noiembrie 2019. Atunci s-a impus Dakkada, în deplasare, cu scorul de 2-0.

  • Dakkada - Enugu Sub 2,5 goluri @ 1.45

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare