Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 19 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 19 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Marţi, de la ora 13:00, e meci în Vysshaya Liga Reserve, competiţie destinată sateliţilor echipelor de primă ligă din Belarus.

Brest 2 primeşte vizita lui BATE Borisov 2 în etapa cu numărul nouă. Brest 2 se află într-o formă neaşteptat de slabă. În ultimele şase partide nu a reuşit să obţină nicio victorie. Rezultatele din această perioadă înseamnă înfrângeri cu Isloch 2, Vitebsk 2, Soligorsk 2, Dinami Minsk 2 şi cel de săptămâna trecută, cu Energetik.

Cu siguranţă, cele mai bune ponturi pariuri de pe piaţă, cu un procentaj de câştig de 70%, le găsiţi pe site-ul nostru.

Pontul Zilei la pariuri, 19 mai 2020

Singurul punct pe care a reuşit Brest să îl câştige a fost cel cu Belshina 2, la capătul unui meci deloc spectaculos, terminat cu o remiză, scor 0-0. Este pe locul 14 în clasament, penultimul, cu 4 puncte. A dat 11 goluri şi a încasat 21. De cealaltă parte FC BATE Borisov 2 nu se ridică nici ea la înălţimea aşteptărilor venite de la prima echipă, multiplă campioană a Belarusului şi actualmente vicecampioană.

Cote profitabile, bilete câştigătoare şi ponturi fotbal de top vă aşteaptă în articolele noastre speciale, articole pe care le puteţi găsi în fiecare zi pe site.

Pontul Zilei la pariuri, 19 mai 2020

Oaspeţii de astăzi nu au decât două victorii până acum în acest campionat, pe cea de-a doua obţinând-o chiar în runda precedentă, pe teren propriu, cu satelitul lui Slutsk. Primul succes din acest sezon a fost cel pbţinut contra lui FK Gorodeja 2. În rest, celelalte rezultate au fost un egal cu Energetik 2 şi înfrângerile cu Smolevichi 2, Neman Grodno 2, Torpedo Zhodino 2, Minsk 2, Rukh Brest 2 şi Slavia Mozyr 2. Dacă va câştiga, BATE 2 va ajunge abia pe locul 11 în Vysshaya Reserve. Golaverajul de până acum al oaspeţilor este unul negativ: zece goluri marcate şi 18 încasate. Două victorii, un egal şi şase eşecuri, acesta este bilanţul satelitului lui BATE 2 până acum.

  • Brest 2 - BATE 2 GG&3+ @ 1.7

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare