Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 19 septembrie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 19 septembrie 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 19 septembrie 2020. Una dintre principalele atracţii ale zilei de sâmbătă este meciul din etapa cu numărul 4 a Ligii 1, U Craiova - FC Voluntari. Confruntarea de pe Ion Oblemenco este programată să înceapă la ora 21:45.

U Craiova vrea să nu mai repete erorile din sezonul trecut şi să cucerească primul ei titlu după o pauză de 30 de ani. După primele trei etape scurse din acest sezon, oltenii sunt pe primul loc în Liga 1. Echipa lui Cristiano Bergodi este singura care are maximum de puncte. Gazdele s-au impus pe terenul lui Sepsi,s cor 1-0, acasă, cu Astra, scor 2-0 şi la Ovidiu, cu Viitorul, scor 4-1.

O mulţime de ponturi pariuri câştigătoare vă aşteaptă în fiecare zi pe site-ul nostru, unde experţii vă recomandă doar bilete câştigătoare.

Pontul Zilei la pariuri, 19 septembrie 2020

Elvir Koljic este principala gură de foc a trupei din Bănie. Bosniacul a înscris în fiecare meci de până acum şi e cel mai bun marcator al campionatului, cu patru reuşite. U Craiova a fost eliminată în primul tur preliminar de Lokomotivi Tbilisi şi se poate concentra doar pe Liga 1. În Liga 1, oltenii au nouă succese din ultimele zece partide şi nu au luat gol în două din ultimele trei etape. Pe teren propriu, „Ştiinţa” are cinci victorii în ultimeleşase meciuri.

Iar dacă tot vă recomandăm cele mai profitabile cote, atunci trebuie să profitaţi de biletele câştigătoare şi să puneţi mâna pe bonusuri pariuri de top de pe piaţa din România.

Pontul Zilei la pariuri, 19 septembrie 2020

De cealaltă parte, FC Voluntari este şi ea una dintre echipele care au început foarte bine noul sezon Echipa antrenată de Mihai Teja este pe locul 3, cu şapte puncte după trei etape. Ilfovenii au câştigat cu Gaz Metan Medial, au remizat cu UTA Arad şi au învins-o pe FCSB, scor 2-1. Sezonul trecut, FC Voluntari a terminat pe locul 11, fără să aibă prea multe griji în ceea ce priveşte retrogradarea. În ultima perioadă, majoritatea meciurile pe care le joacă fotbaliştii lui Teja sunt spectaculoase. Patru din ultimele şase meciuri oficiale s-au terminat cu peste 2,5 goluri, la fel cum s-a întâmplat şi în trei din ultimele cinci deplasări ale ilfovenilor. Cu toate acestea, FC Voluntari e fără succes în ultimele cinci jocuri din deplasare, acolo unde a înregistrat o remiză şi patru eşecuri. Istoria confruntărilor cu U Craiova e categoric de partea oltenilor, care au câştigat de fiecare dată la ultimele şase confurntări directe.

  • U Craiova - Voluntari 1 @ 1.55

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare