Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 2 iulie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 2 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 2 iulie 2020. Manchester City nu mai are nicio şansă să câştige campionatul în Anglia sezonul acesta, pentru că Liverpool s-a încoronat campioană încă de săptămâna trecută.

Liverpool este deja matematic deţinătoare a titlului, cormoranii întrerupând astfel domnia de doi ani a echipei lui Pep Guardiola. Înainte de a primi vizita noii regine a Angliei, City a pierdut un alt meci important, cu Chelsea. În ciuda lipsei de obiectiv, se anunţă în continuare în continuare un meci tare între cei doi granzi ai Premier League. Mai mult ca sigur, managerul gazdelor îşi va dori să demonstreze că diferenţa dintre echipa sa şi cea a lui Klopp nu este atât de mare precum o arată clasamentul, 26 de puncte.

Transformaţi-vă acum cele mai tari bonusuri pariuri de pe piaţă în sume reale de bani în conturile voastre, totul prin intermediul biletelor noastre câştigătoare,

Pontul Zilei la pariuri, 2 iulie 2020

Deşi nu mai are şanse la titlu, echipa lui Guardiola e în continuare în cursa pentru Cupa Angliei şi pentru Liga Campionilor, după ce a cucerit Cupa Ligii în acest sezon. City va juca în semifinalele FA Cup după ce a trecut de Newcastle în sferturi, scor 2-0. Managerul catalan nu îl va avea la dispoziţie pe Kun Aguerro, accidentat.

Şi iubitorii jocurilor cu sloturi au parte de surprize în articolele noastre, unde îi aşteaptă nenumărate bonusuri casino, create special pentru cei care sunt în căutarea loviturilor importante.

Pontul Zilei la pariuri, 2 iulie 2020

De cealaltă parte, Liverpool a spart gheaţa. Cormoranii au cucerit primul lor titlu după o pauză de 30 de ani. Echipa antrenată de Klopp a devenit prima echip din istoria Premier League care obţine titlul cu şapte runde înainte de finalul Premier League. În acest sezon, oaspeţii au pierdut un singur meci de campionat, cu Watford şi au ocazia să treacă de cota 100 în ceea ce priveşte numărul punctelor din clasament. Acesta pare să fi rămas singurul obiectiv al lui Liverpool, având în vedere că deţinătoarea UEFA Champions Leaue a fost eliminată din cea mai importantă competiţie intercluburi. În tur, fotbaliştii lui Klopp au câştigat meciul cu City, scor 3-1. Oaspeţii au cea mai bună apărare din Premier League, doar 21 de goluri încasate.

  • Manchester City - Liverpool 1 @ 2.10

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare