Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 2 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 2 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Belarus a ajuns la etapa cu numărul şapte în Vysshaya Liga. Unul dintre meciurile zilei de sâmbătă şi cel pentru care vom da pontul este cel dintre FC Minsk şi Zhodino.

Primul meci de astăzi începe la ora 14:00. Înaintea duelului direct, gazdele ocupă poziţia a şaptea în clasament, cu nouă puncte. FC Minsk are golaveraj negativ după primele şase runde. A marcat de nouă goluri şi a primit zece. De cealaltă parte, oaspeţii sunt aproape de podium, pe locul 4, cu 11 puncte şi un golaveraj de 4 la 2. Aşadar, în ciuda diferenţei dintre locurile în clasament, Minsk şi Zhodino sunt despărţite de numai două puncte.

Intraţi în cursa pentru promoţiile excelente puse în joc de casele de pariuri şi profitaţi de biletele pregătite de specialiştii noştri pentru a îndeplini toate condiţiile necesare astfel încât să vă transformaţi un bonus pariuri sportive în bani reali.

Pontul Zilei la pariuri, 2 mai 2020

Gazdele au ascendent moral după ce în runda precedentă s-au impus cu scorul de 3-1 în deplasarea cu Slavia Mozyr. Fotbaliştii lui Andrey Razin au câştigat primele două meciuri ale campionatului, dar au suferit apoi trei eşecuri, peste care au reuşit să treacă însă. Minsk a evoluat de două ori la rând acasă, acolo unde s-a impus în faţa lui Dinamo Minsk cu scorul de 3-2, dar nu a repetat isprava şi cu BATE Borisov, care a învins-o la scor de neprezentare.

Toţi cei care sunt pasionaţi de sloturi, de tot ce ţine de casino, de rulete sau de câştiguri uriaşe venite doar din inspiraţie pot încerca fără emoţii să ruleze şi sumele de la bonusuri jocuri aparate disponibile în articolele noastre.

Pontul Zilei la pariuri, 2 mai 2020

De cealaltă parte, Zhodino se laudă cu apărarea, dar îi este ruşine cu atacul. Echipa lui Yuri Puntus nu a dat deloc gol în trei din ultimele patru partide. A evoluat de trei ori până acum pe teren străin, acolo unde a bifat un succes, o remiză şi o înfrângere. Eşecul a venit tot la Minsk, dar cu Dinamo, scor 0-2. Tehnicianul oaspeţilor are probleme de efectiv în linia de mijloc. Ilya Kukharchik e indisponibil pentru acest meci din cauza unei accidentări mai vechi, în timp ce Pavlyukovets este şi el încert. Acesta va fi meciul cu numărul 31 între Minsk şi Zhodino. Oaspeţii de azi au o singură victorie în ultimele deplasări cu FC Minsk. În campionatul trecut, echipa din Capitală s-a impus cu 2-0 pe teren propriu, iar în deplasare a remizat la Zhodino, scor 1-1.

  • FC Minsk - Zhodino 1 @ 2.55

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare