Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 20 iunie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 20 iunie 2020

Fotbal

Comentarii

FC Botoşani - CFR Cluj este singurul meci care se dispută astăzi în Liga 1. Înfruntarea din play-off este programată pentru ora 20:00.

Pentru moldoveni acesta va fi primul meci după pauza prilejuită de pandemie, partida cu U Craiova fiind amânată din cauza cazului de coronavirus depisat în staff. Se anunţă un meci greu pentru echipa lui Marius Croitoru având în vedere că primeşte vizita liderului la zi al clasamentului şi totodată campioana României. Înaintea partidei, botoşănenii se află pe locul 5 în play-off, cu 24 de puncte, cinci mai puţine decât Craiova, care se află pe locul 2.

Cote proftabile, pronosticuri câştigătoare şi un bonus pariuri sportive de neratat vă aşteaptă în articolele noastre speciale.

Pontul Zilei la pariuri, 20 iunie 2020

Până acum, terenul propriu pare să îi avantajeze pe moldoveni, care au câştigat cinci din ultimele şase meciuri jucate acasă. La partida din această seară, Croitoru nu poate să îi folosească pe Rodriguez şi pe Cascinii, cei doi fiind în izolare după ce s-au întors din străinătate. Cel mai periculos om al gazdelor este însă apt de joc. Dugandzic a înscris până acum de şase ori.

Pasionaţii de jackpoturi uriaşe îşi pot încerca norocul cu cele mai bune bonusuri jocuri aparate de pe piaţa din România.

Pontul Zilei la pariuri, 20 iunie 2020

De cealaltă parte, CFR Cluj are ascendent moral după victoria din weekendul precedent, atunci când a învins-o pe FCSB cu scorul de 1-0. Ca urmare a acelui rezultat, campioana şi-a lăsat rivala la şapte puncte în spate. Ardelenii nu au arătat însă o formă extraordinară şi doar autogolul lui Ovidiu Popescu a făcut ca echipa lui Dan Petrescu să ia toate cele trei puncte.33 de puncte are în prezent campioana României, care este de altfel şi singura echipă invincibilă în play-off până în acest moment. Singura absenţă a lui Dan Petrescu pentru acest meci este Ovidiu oban, mijlocaşul fiind în continuare suspendat după ce a primit cartonaşul roşu în meciul cu Mediaş. CFR Cluj are cea mai bună apărare din Liga 1. Doar 17 goluri a încasat până acum echipa lui Petrescu. Pe teren străin, ardelenii nu se descurcă extraordinar. CFR Cluj are doar două victorii în ultimele 12 deplasări în campionat.

  • FC Botosani - CFR Cluj 2 @ 2.00

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare