Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 20 martie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 20 martie 2020

Fotbal

Comentarii

Astăzi, de la ora 17:00, este programat meciul dintre Dinamo Brest şi Smolevichi. Partida face parte din cadrul primei etape a campionatului din Belarus, o ţară mai puţin afectată de pandemia care a lovit întreaga planetă.

Prin urmare, bieloruşii au dat startul la campionat. Aşadar, în prima rundă din Vysshaya Liga, campioana en-titre, Dinamo Brest primeşte vizita celor de la Smolevichi. La finalul ediţiei trecute, formaţia care este gazdă astăzi a încheiat în fotoliul de lider campionatul cu un palmares impresionant de 23 de victorii.

Pontul Zilei la pariuri, 20 martie 2020

De fiecare dată, chiar şi în această perioadă de criză, site-ul telekomsport.ro vă aduce cele mai bune ponturi, totul la recomandările lui Andrei Dumitru.

Doar o singură dată a pierdut Dinamo Brest în ediţia trecută de campionat şi a remizat în alte şase jocuri. Fotbaliştii antrenaţi de Kovalchuk nu au mai fost învinşi de nouă partide în toate competiţiile. Mai mult, pe teren propriu reprezintă o adevărată forţă. Au zece meciuri consecutive fără înfrângere, când vine vorba de jocurile disputate acasă. Tot aici, Dinamo Brest nu a mai primit gol de şase partide.

Bilete sigure, cote profitabile, recomandări utile şi bonusuri casino puteţi găsi, în fiecare zi, pe site-ul nostru.

În schimb, Smolevichi este o formaţie abia promovat din eşelonul seunc bielorus, Pershaya Liga, liga a doua din Belarus. A încheiat ediţia trecută de campionat pe poziţia secundă, la patru lungimi în spatele lui Belshina. În liga a doua a bifat 19 succese, şapte rezultate de egalitate şi a pierdut de numai două ori.

Pontul Zilei la pariuri, 20 martie 2020

Oaspeţii de azi au avut a treia cea mai bună ofensivă, dar şi cea mai bună apărare, doar 15 goluri primite. În pregătiri a câştigat două meciuri şi a pierdute alte două jocuri. Smolvecichi nu se descurcă deloc atunci când vine vorba să evolueze în deplasare. Are doar trei eşecuri în ultimele 15 partide disputate pe teren străin. Mai mult, ultima dată când a jucat la Brest, cu Dinamo a reuşit să se impună. Cinci din ultimele deplasări ale lui Smolevichi au fost spectaculoase, cu peste 2,5 goluri marcate.

  • Dinamo Brest - Smolevichi Sub 3.5 goluri @ 1.65

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare