Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 21 august 2020

Pontul Zilei la pariuri, 21 august 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 21 august 2020. Sevilla se dezlănţuie din nou când vine vorba de UEFA Europa League.

Va juca finala acestei competiţii pentru a şasea oară în istorie. Până acum, în restul de cinci, andaluzii s-au impus de fiecare dată. Primul trofeu câştigat a fost în 2006, iar ultimul în 2016. Spaniolii vor juca contra lui Inter al patrulea lor meci în Germania. Au eliminat-o în optimi pe AS Roma, apoi pe Wolves în sferturi, iar în penultimul act au trecut cu mare şansă de Manchester United, scor 2-1.

Închideţi sezonul în Europa League cu cele mai profitabile bonusuri pariuri de pe piaţă, toate fiind disponibile în articolele noastre speciale.

Pontul Zilei la pariuri, 21 august 2020

În drumul spre finala de la Koln, Sevilla a întâlnit-o şi pe CFR Cluj, echipă în faţa căreia a avut un noroc teribil. A fost 1-1 şi 0-0 pe Ramon Sanchez Pizjuan. Fotbaliştii lui Julen Lopetegui au patru succese la rând, în toate competiţiile. Sevilla a prins sezonul viitor de UEFA Champions League după ce a terminat pe locul 4 stagiunea din LaLiga, la egalitate de puncte cu a treia clasată, Atletico Madrid.

Jackpoturi uriaşe, jocuri cu sloturi şi bonusuri casino de top aveţi la dispoziţie în fiecare zi, toate acestea fiind recomandate de specialiştii noştri care au ani de experienţă în spate.

Pontul Zilei la pariuri, 21 august 2020

Inter e în mare formă fix atunci când trebuie, în finalul de sezon. În semifinalele Europa League a făcut spectacol. Nu i-a dat nicio şansă lui Şahtior Doneţk, echipă pe care a învins-o cu scorul de 5-0. Înainte de acest succes spectaculos, italnieii au trecut de Getafe, scor 2-0 şi de Bayer Leverkusen, scor 2-1. Inter are deja asigurată calificarea în următoarea ediţie a Ligii Campionilor, după ce a terminat pe locul 2 sezonul din Serie A, la un punct în spatele campioanei Juventus. Fotbaliştii lui Conte au şase victorii la rând în toate meciurile oficiale, cu Genoa, Napoli, Atalanta, Getafe, Bayer Leverkusen şi Şahtior Doneţk. Milanezii sunt invincibili în ultimele 11 meciuri pe care le-au jucat, interval în care a câştigat opt partide. Inter are şi ea trei Cupe UEFA în palmares.

  • Sevilla - Inter PSF X @ 1.70

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare