Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 21 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 21 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 21 mai 2020. Joi, de la ora 19:00, se dispută singurul meci al zilei din Vysshaya Liga, primul eşalon fotbalistic al Belarusului.

Neman Grodno primeşte vizita lui Torpedo Zhodino. Meciul este programat în etapa a zecea. Neman este o echipă cu şanse mici să rămână în prima ligă la finalul acestui sezon. Gazdele de azi sunt pe poziţia a 14-a, loc de baraj şi au doar opt puncte câştigate până acum în cele opt meciuri disputate.

În perioada de criză, dar şi acum, odată cu revenirea competiţiilor importante, cele mai sigure ponturi pariuri de pe piaţă le puteţi găsi pe site-ul nostru.

Pontul Zilei la pariuri, 21 mai 2020

În ultimele două meciuri, fotbaliştii lui Igor Kovalevich au fost învinşi de către BATE Borisov, scor 1-3 şi de Rukh Brest scor 2-4. În ultima etapă, Neman nu a jucat cu FC Minsk deoarece un fotbalist al adversarilor era suspect de Covid-19. O victorie ar putea să mişte lucrurile la Grodno, Neman urcând astfel până pe poziţia a 11-a. Toate speranţele gazdele sunt puse în Gegham Kadymyan, marcator a şase goluri în acest campionat. Pe teren propriu, Neman Grodno a obţinut şapte puncte din 12 posibile.

Cu un procent excelent de câştig de 70%, ponturi fotbal sigure aveţi pe telekomsport.ro, totul la recomandările specialiştilor noştri.

Pontul Zilei la pariuri, 21 mai 2020

Meciul se anunţă însă foarte greu pentru Neman având în vedere că Zhodino este una dintre echipele aflate pe val în Belarus. Momentan este pe locul 2, în spatele lui BATE Borisov. Oaspeţii au şansa să treacă pe primul loc în scurt timp dacă vor continua pe aceeaşi linie. BATE are patru puncte în faţa lui Zhodino şi un meci mai mult disputat.

De la începutul lui aprilie nu a mai pierdut Zhodino. de atunci şi până acum, Torpedo a câştigat trei meciuri şi a făcut trei rezultate de egalitate. Înaintea acestui meci a câştigat pe teren propriu contra celor de la Gorodeja, scor 3-1. În deplasare, Zhodino a luat opt puncte, iar în trei dintre meciuri a scăpat fără gol primit. Două dintre aceste partide s-au terminat însă nedecis, scor 0-0.

  • Neman - Zhodino GG @ 2.02

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare