Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 21 septembrie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 21 septembrie 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 21 septembrie 2020. Ultimul meci al etapei a patra din Liga 1 se joacă la Mediaş. Gaz Metan primeşte vizita celor de la Dinamo.

După eşecul pe care l-a înregistrat în runda inaugurală din Liga 1, la Voluntar, scor 1-2, echipa lui Duşan Uhrin Junior a reuşit să câştige pe teren propriu contra nou-promovatei FC Argeş, scor 2-0. A urmat apoi un succes impresionant în deplasare, chiar înainte de a primi vizita lui Dinamo. Gaz Metan a spulberat-o pe Poli Iaşi, scor 4-1.

Şi pasionaţii de jocuri cu premii uriaşe la capitolul jackpot-uri sunt aşteptaţi pe site-ul nostru, pentru că o mulţime de bonusuri casino sunt disponibile în articolele care vă aşteaptă.

Pontul Zilei la pariuri, 21 septembrie 2020

Robert Ciocan, Roberto Romeo, Ronaldo Deaconu şi Sorin Busu (fost jucator al Gazului intre 2017 şi 2019), în proprie poarta au fost autorii golurilor. Înainte să tragă cortina peste etapa cu numărul 4, medieşenii au şase puncte şi sunt pe locul 6 al ierarhiei, ultimul care duce în play-off şi la şase lungimi distanţă de prima clasată, U Craiova, singura formaţie care a câştigat tot până în prezent. Uhrin a primit şi întăriri înaintea meciului cu Dinamo. Mihai Butean este ultimul transfer al Gazului, el fiind achiziţionat sub formă de împrumut până la finalul sezonului de la campioana în exerciţiu CFR Cluj.

Pontul zilei, biletul zilei şi cele mai sigure pronosticuri vă sunt prezentate de Andrei Dumitru, specialist cu ani de experienţă în spate în lumea pariurilor sportive.

Pontul Zilei la pariuri, 21 septembrie 2020

De cealaltă parte, Dinamo nu se regăseşte încă sub noua conducere şi sub noul staff tehnic. În noua ediţie de Liga 1, roş-albii au debutat cu o remiză, scor 1-1, cu Hermannstadt, la Sibiu. A urmat apoi eşecul suferit la Ploieşti, scor 0-1, în faţa Chindiei Târgovişte. Nici în runda precedentă nu a reuşit să se impună noua echipă a lui Cosmin Contra. Acasă, Dinamo a înregistrat doar un rezultat de egalitate cu FC Botoşani, scor 1-1. Singura reuşită a gazdelor i-a aparţinut lui Borja Valle, cel care a înscris de la jumătatea terenului în repriza a doua. Aşadar, oaspeţii nu au niciun succes în acest sezon şi se situează în partea de jos a clasamentului, pe locul 13, la patru puncte în spatele lui Gaz Metan Mediaş. Înaintea acestei partide, „câinii roşii” au rămas şi fără portarul titular. Cătălin Straton a fost pus pe liber şi a semnat cu marea rivală a clubului din Ştefan cel Mare, FCSB.

  • Gaz Metan - Dinamo Sub 2,5 @ 1.67

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare