Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 22 septembrie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 22 septembrie 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 22 septembrie 2020. Universitatea Cluj este în căutarea celei de-a doua victorii din acest campionat, în această seară, de la ora 19:00.

„Şepcile roşii” primesc pe Cluj Arena vizita celor de la Unirea Slobozia, o echipă care tocmai a promovat în eşalonul secund. Până în prezent, ardelenii au câştigat o singură partidă în noul sezon, cu Aerostar, în deplasare. „U” Cluj a schimbat rapid la nivelul băncii tehnice, Adrian Falub, antrenorul cu care echipa a pierdut primele două meciuri fiind schimbat cu Costel Enache.

Biletul zilei este conceput special pentru toţi cei care vor să încaseze de fiecare dată sume serioase de bani, iar asta se poate întâmpla prin intermediul cotelor noastre foarte bune.

Pontul Zilei la pariuri, 22 septembrie 2020

În campionatul precedent, Universitatea Cluj a terminat campionatul din Liga 2 doar pe locul 14. „Şepcile roşii” au fost echipe care au înregistrat cele mai multe remize, 12 la număr. Ardelenii au câştigat de numai cinci ori în ediţia trecută de campionat. U Cluj are trei remize şi două înfrângeri în ultimele cinci partide disputate pe Cluj Arena.

În fiecare zi, vă invităm să intraţi pe site-ul nostru pentru a descoperi ponturi pariuri câştigătoare, ponturi care vă vor ajuta şi pe voi să o ţineţi din profit în profit.

Pontul Zilei la pariuri, 22 septembrie 2020

De cealaltă parte, Unirea Slobozia a luat startul în Liga 2 cu o surpriză de proporţii, atunci când a reuşit un succes cu Turris Olt Turnu Măgurele. Nou-promovata nu a reuşit să menţină ritmul şi a suferit imediat o înfrângere pe terenul Concordiei Chiajna, scor 1-3. În etapa anterioară, ialomiţenii au reuşit un nou rezultat bun, scor 0-0, cu CS Mioveni. Atât U Cluj cât şi Unirea Slobozia au marcat de câte două ori şi au încasat câte trei goluri. Unirea Slobozia are ca obiectiv menţinerea în Liga 2, acolo unde nu a mai jucat din 2015 înainte de acest sezon. Unirea Slobozia are şase victorii din ultimele zece meciuri disputate pe teren străin.

  • ”U” Cluj - Slobozia GG&Peste 2,5 goluri @ 2.20

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare