Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 23 aprilie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 23 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

Continuă meciurile în competiţiile din Belarus, chiar şi în ceea ce priveşte competiţia fotbalistică destinată echipelor satelit din această ţară, Pontul zilei va avea ca punct de referinţă meciul dintre Neman B şi Energetik-BGU B.

Partida este programată în cadrul etapei a şasea şi va începe la ora 14:00. În ceea ce le priveşte pe gazde, acestea au început cu dreptul campionatul. Rezervele lui Neman au trei succese şi o înfrângere în primele etape. A strâns aşadar zece puncte şi a înscris de 12 ori. Aceste cifre o siturează pe Neman B pe locul 3 în clasamentul Vysshaya Liga rezerve, la trei puncte în spatele liderului Dinamo Minsk B. În acest start de campionat, gazdele se laudă cu a treia cea mai bună ofensivă, 12 goluri înscrise, fiind pe locul 3, la trei puncte în spatele lui Dinamo Minsk. Pe teren propriu, gazdele au maximum de puncte şi nouă goluri.

Intraţi şi profitaţi de cotele noastre profitabile, astfel încât să vă îndepliniţi toate condiţiile de rulaj la bonusuri case de pariuri.

Pontul Zilei la pariuri, 23 aprilie 2020

De celalată parte, Energetik B a început mai slab sezonul. Formaţia oaspete este pe locul 12, după cinci etape, cu doar cinci puncte. Singura victorie a oaspeţilor de azi a venit chiar etapa trecută, scor 3-1, cu satelitul celor de la Gorodeja. Energetik B a încheiat campionatul trecut pe locul 7, dar nu îi priesc foarte mult meciurile disputate pe teren străin.

Multe promoţii şi nenumărate bonusuri sloturi aveţi în articolele noastre pe care le puteţi găsi în rubricile speciale.

Pontul Zilei la pariuri, 23 aprilie 2020

Are doar un punct câştigat după remiza albă de la Zhodino. A pierdut însă la scor de neprezentare cu Rukh Brest, scor 0-3, iar aceste rezultate au ajuns pe locul 12.  Prin urmare, pentru energetik se anunţă un meci la fel de greu ca cel disputat împotriva echipei din Brest. Cu toate acestea, oaspeţii speră să profite de victoria care le-a crescut moralul în runda trecută şi să obţină ceva din deplasarea de la Neman, deşi este evident că prima şansă o au gazdele.

  • Neman B - Energetik B 1 @ 1.45

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare