Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 23 mai 2020

Pontul Zilei la pariuri, 23 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Pontul Zilei la pariuri, 23 mai 2020. Sâmbătă, de la ora 16:30, Wolfsburg primeşte vizita Borussiei Dortmund într-unul dintre cele mai tari meciuri ale etapei cu numărul 27 din Bundesliga.

Campionatul Germaniei rămâne deocamdată singura mare competiţie fotbalistică din Europa care a revenit de când planeta a fost acaparată de pandemia coronavirusului. Gazdele au ascendent moral înainte să primească vizita lui BVB. În primul joc de la revenirea după pauză, „lupii” s-au impus cu scorul de 2-1 pe terenul lui Augsburg. Succesul a fost obţinut însă cu mare dificultate. Golul reuşit de Ginczek a decis soarta meciului la ultima fază.

Cele mai sigure ponturi pariuri din weekend le puteţi găsi pe site-ul telekomsport.ro, unde specialişti cu ani de experienţă în spate vă ajută cu cele mai bune sfaturi.

Pontul Zilei la pariuri, 23 mai 2020

La fel ca şi pentru restul echipelor din Germania, acela a fost primul meci după două luni de aşteptare. În urma victoriei de la Augsburg, Wolfsburg s-a instalat pe locul 6 al clasamentului. Acesta reprezintă ultima poziţie care asigură participarea în Europa League. Şi înaintea pauzei „lupii” arătaseră o formă bună, în acest moment ajungând la şapte partide la rând fără înfrângere în Bundesliga. Patru meciuri din cele şapte au fost câştigate, restul de trei terminându-se nedecis.

Pentru ponturi fotbal de top, ştiţi că locul potrivit este categoria noastră specială, creată pentru cei care vor să dea lovitura la pariuri sportive.

Pontul Zilei la pariuri, 23 mai 2020

Gazdele de azi sunt la două puncte în faţa lui Schalke şi Freiburg şi la 11 în spatele locului 5 pe care se află Bayer Leverkusen. În ceea ce o priveşte pe Borussia Dortmund, formaţia oaspete este în continuare una dintre favoritele la câştigarea campionatului. Acest lucru a fost demonstrat şi în weekendul trecut, atunci când BVB nu i-a dat nicio şansă rivalei Schalke în Revierderb. Galben-negrii au reuşit să câştige fără drept de apel, scor 4-0. Ca urmare a acestui rezultat, Borussia Dortmund ocupă locul 2, cu 54 de puncte, patru mai puţine decât liderul Bayern Munchen. În ceafă îi suflă Gladbach de pe locul 3, cu 52 de puncte. Înainte să meargă în deplasarea de la Wolfsburg, echipa lui Lucien Favre se laudă cu cinci victorii consecutive. Pe teren străin, Dortmund are trei victorii din ultimele patru partide jucate în deplasare.

  • Wolfsburg - Dortmund Sub 1.5 goluri PR @ 1.55

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare