Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 24 aprilie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 24 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

În plină pandemie de COVID-19, Belarus nu a luat niciodată în continuare oprirea competiţiilor. Aşadar, Vysshaya Liga a ajuns la etapa cu numărul 6, acolo unde, astăzi, începând cu ora 20:00 este programat duelul dintre Neman şi Energetik.

Înaintea acestei confruntări, gazdele ocupă locul 14, cu cinci puncte. Ele au marcat până acum trei goluri şi au în casat patru. De cealaltă parte, oaspeţii ocupă poziţia a şasea, cu nouă puncte. Şase goluri marcate şi patru primite este golaverajul de până acum al celor de la Energetik. În ciuda locului din clasament, echipa din Grodno se descurcă bine atunci când joacă acasă.

Toate cotele noastre profitabile din articolele în care vă recomandăm ponturile zilei vin în ajutorul vostru, astfel încât să vă îndepliniţi fără probleme condiţii de rulaj şi să vă transformaţi fiecare bonus pariuri în bani reali.

Pontul Zilei la pariuri, 24 aprilie 2020

Neman a câştigat patru puncte în acest campionat pe teren propriu, teren pe care a luat un singur gol în două jocuri. Echipa antrenată de Igor Kovalevich are o apărare foarte bine organizată. Doar în etapa trecută a luat mai mult de un gol, reuşita de 2-0 a celor de la Dinamo Minsk venind însă în prelungirile partidei. Tehnicianul gazdelor nu se va putea însă baza pe accidentatul Legchilin.

Şi dacă sunteţi de părere că nu aveţi ce paria la sport, puteţi profita şi de promoţiile sau de bonusuri cazinou disponibile pe piaţa din România.

Pontul Zilei la pariuri, 24 aprilie 2020

În ceea ce priveşte confruntările directe cu Energetik, Neman nu a luat decât un gol în patru din cele cinci meciuri jucate acasă. În patru din aceste zece confruntări, Neman s-a impus cu scorul de 2-0.
Primele trei meciuri din acest sezon au fost câştigate de Energetik, care apoi a pierdut în ultimele două runde. Nu au fost echipe puternice cele care au învins-o pe Energetik, dar fotbaliştii lui Vladimir Belyavski nu au dat nici măcar un gol, nici măcar atunci când au jucat acasă şi când au pierdut cu Gorodeja, scor 0-1. Cel mai periculos jucător al oaspeţilor este Jasur Yakshiboev. Acesta şi cel mai bun marcator al echipe. A dat deja trei goluri în acest sezon de Vysshaya Liga.

  • Neman - Energetik 1 @ 2.63

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare