Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei la pariuri, 25 iulie 2020

Pontul Zilei la pariuri, 25 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

Gaz Metan este cea mai slabă echipă din play-off în acest moment. Echipa lui Duşan Uhrin a pierdut o serie importantă de jucători, mai ales pe Sergiu Buş, care a făcut joncţiune chiar cu FCSB după expirarea contractului la finalul lui iunie.

Medieşenii sunt singura echipă care nu a câştigat niciun meci în play-off şi sunt pe ultimul loc, cu 25 de puncte. Gaz Metan vine după patru eşecuri la rând, cu FC Botoşani, U Craiova, CFR Cluj şi Astra. În ultimul meci, echipa lui Uhrin a fost învinsă, acasă, de Astra, scor 0-4. În ultimele opt meciuri de campionat, medieşenii n-au avut cel mai fericit parcurs.

Cele mai tari bonusuri pariuri sunt disponibile pe site-ul nostru, în articole speciale create de oameni cu ani de experienţă în spate.

Pontul Zilei la pariuri, 25 iulie 2020

Gaz Metan nu a mai bătut pe nimeni. Are o serie de trei remize şi cinci eşecuri în acest interval. Atacul e şi el la pământ. Gaz Metan nu a dat gol în trei din ultimele patru etape. Acasă, echipa lui Uhrin are trei eşecuri la rând, cu Botoşani, Craiova şi Astra. Singura victorie din ultimele şase partide disputate pe propriul teren a fost obţinută în faţa lui Dinamo, scor 1-0.

Nu ezitaţi şi puneţi mâna pe cele mai profitabile bonusuri casino, pe care le poate lua oricine şi de care se pot bucura toţi pasionaţii de jocuri de noroc.

Pontul Zilei la pariuri, 25 iulie 2020

De cealaltă parte, FCSB are ascendent moral, dar e şi cu gândul la vacanţă în acelaşi timp. Echipa lui Anton Petrea a câştigat Cupa României miercuri, primul trofeu după o pauză de patru ani. Roş-albaştrii s-au impus în faţa lui Sepsi cu scorul de 1-0 în finala disputată pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti. A fost primul meci al lui Petrea în calitate de principal al FCSB-ului. Aşadar, oaspeţii de astăzi şi-au îndeplinit deja obiectivul, calificarea în prelimianriile Europa League, iar cinci dintre titularii de bază, Dennis Man, Florinel Coman, Ovidiu Popescu, Valentin Creţu şi Florin Tănase au intrat deja în vacanţă după îndeplinirea obiectivului. În Liga 1, FCSB este pe locul 5 în play-off, la trei puncte distanţă de Astra, ultima ocupantă a podiumului şi la trei deasupra adversarei din această seară. FCSB a reuşit contraperformanţa să nu bată pe nimeni până acum în acest play-off. Are două rezultate de egalitate şi trei înfrângeri. În deplasare a suferit toate cele trei înfrângeri, cu CFR Cluj, Astra Giurgiu şi U Craiova.

  • Gaz Metan - FCSB GG @ 2.00

Afla mai multe despre: pontul zilei 

viewscnt
Articole similare